Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joleska

Nie mogę dostać orgazmu.

Polecane posty

Gość Joleska

Jestem jeszcze dziewicą, mam 16 lat. Jakieś dwa tygodnie temu, podczas oglądania filmu erotycznego i zaciskania ud dostałam pierwszego w życiu orgazmu. Ale od dłuższego już czasu, bo około pół roku staram się masturbować. Próbowałam palcówki i innych zabaw np. pod prysznicem, ale to nie dawało mi zadowolenia. Czy znacie jakieś skuteczne metody na masturbację? Podkreślam, że nie mam chłopaka i nie ma kto mnie zaspokajać.

Gość nie nie tu
Wyobraznia i delikatnosc dotyku zalatwi sprawe

Gość Chcica macica
Wsadz sobie coś w tyłek to na pewno odlecisz.

Gość E , a nawet F
umów się z nie doswiadczonym prawiczkiem i uczcie sie razem !!!

Autorko Masturbować można się na wiele sposobów, ale trudno jednoznacznie stwierdzić co tobie mogłoby sprawiać największą przyjemność, czy jaki sposób byłby skuteczny. Jedno jest pewne masturbacja przez zaciskanie ud może zniszczyć twoje życie seksualne. Jest coś takiego jak zespół zakodowanych reakcji seksualnych. Jeśli wyrobisz w sobie nawyk osiąga orgazmu w ten sposób najpewniej będziesz miała problem z osiągnięciem orgazmu będąc z partnerem( z powodów technicznych;) )Zaciskanie ud mimowolnie będzie kojarzyło Ci się z orgazmem nawet kiedy będziesz z kochankiem. O ile do wszystkich innych zabawach ciałem które weszły nam w nawyk podczas poznawania własnego ciała i masturbacji można wykorzystać później partnera, to ten opisany przez Ciebie sposób wyklucza zabawy we dwoje. Nie wyrabiaj w sobie takiego nawyku. Kup wibrator, wypróbuj prysznic, palce, masaż łechtaczki... Powodzenia:)

Gość planski
przejedź się komarkiem po kocich łbach ,siodełko z takim fiutkiem do góry- nie zapomnisz

jak ja piszę:O ciałem, ciała-chyba jestem zaspana:O ale mam nadzieję, że przesłanie jest czytelne;)

Gość stoi mii
napisz pomoge. bede twoim nauczycielem. gg45300587