Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anniuuleczka

Doda na oddziale onkologicznym

Polecane posty

Gość anniuuleczka

wiedzieliście że chetnie współpracuje z różnymi fundacjami między innymi z Fundacją Spełnionych Marzeń i kolędowała razem z Lubertem w IMiD w wwie?

Gość anniuuleczka
A może ona jest po prostu w środku dobra, tylko te media tak ja kreuja na taką Sucz!

Gość To zależy ...
Doda od początku była dobra osobą. Świat dzisiaj jest tek zepsuty, ze każdy sobie radzi, jak może, a jak nie może, no to orze. Dlatego wiele wrażliwych osób zakłada "żelazne maski", tak profilaktycznie. To nic innego, jak obrona przed złem tego świata.

Gość ixyyyyyyyyyyy
jest dobra, bo widzi, ze to sie teraz sprzedaje skonczyly jej sie pomysly na "skandale" to chociaz w ten sposob od czasu do czasu istnieje w mediach

GŁUPOTY GADASZ, jakby nie pomagała lub nie chciała, to by dopiero byla krytykowana, Doda nie udziela się wszędzie, ale z fundacją spełnionych marzeń już współpracuje nie pierwszy raz, a dzieciaki z oddziału onkologicznego na pewno zadowolone:)

Gość 987654321123456789
ta, jasne, ta dziwa i dobra, hahaha!!! jak ona, kurva, traktuje swoja przyrodnia siostre??? jaka, kurva, dobroć???? ten trans robi wszystko tylko i wylacznie dla rozglosu i kasy, nie ma w niej ani cienia dobrej woli. tfu!

Gość jeden-cztery
nie jestem fanem Dody, ale pomysl jak matka tej siostry traktowała Jej matkę, szkoda dzieciaka ale karma wraca, zawsze

Gość dggj
Ale o co Tobie chodzi? :o Ojciec przeleciał jakąś babkę, zrobił jej dziecko i co? Teraz Doda ma mu płacić? Z jakiej racji, nie jej bachor. A to, że jej ojciec to palant, to nie jej wina...

Gość jeden-cztery
bo kontrowersyjnosc sie sprzedaje heh

9876... Idź na oddział onkologiczny w IMiD na Kasprzaka i powiedz dzieciakom, żeby się nie cieszyły, że Doda do nich przyszła, bo robi to dla rozgłosu, co za człowiek z Ciebie? W ogóle nie bronię Dody, nawet jej nie lubię, ale wiem, ze dzieciaki były zadowolone!!!!!!!!

Gość Mysza_87
Jak czytam niektóre wpisy to aż mi słabo! Doda regularnie odwiedza dzieciaki na oddziale i od lat współpracuje z Fundacją Spełnionych Marzeń. Warto wspierać takie inicjatywy

Gość gość
Reklama Dody na forum dla gimbazy. :-) :-)

Gość gość
Doda ma serce jak dzwon wspomaga wiele fundacji a jako człowiek jest tak gnojona .:-(