Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujaca partnera do pary

Poznam porzadnego chlopaka !!!

Polecane posty

czyli: bez odchylen od normy, zdrowy psychicznie, niesfrustrowany, niezrzedliwy - uczciwy, szczery do bolu bezwzglednie - nie moze byc arogancki, chamski, brutalny, nieplujacy na innych - nie moze byc wyniosly, zarozumialy, zadufany, dumny - najlepiej domator nieimprezujacy, niepalacy - musi byc bardzo spokojny i opanowany, mily, czuly, troskliwy, opiekunczy, wrazliwy, uczuciowy - musi byc ladny, w moim gusie (bez ciazy ale nie chudy, najlepiej brunet, powyzej 170 wzrostu) - dojrzaly emocjonalnie, idacy na kompromis, wyrozumialy - ambitny, pracowity bezwzglednie, nie cierpie leni ktorzy leza caly dzien przed kompem albo potykaja sie o wlasne ciuchy - najlepiej jakby byl prawiczkiem w wieku 26-29 Sa tacy co spelniaja wszystkie te punkty ??

Gość 120188131313
Skąd pani jest? :)

Gość Apasz25
I co Ty będziesz robiła z takim facetem ? Będziecie się zimowymi wieczorami wzajemnie cipkami ocierać ?

Gość IMO12391
poszukujaca partnera do pary "- nie moze byc arogancki, chamski, brutalny, nieplujacy na innych" ­ Rozumiem, że MA pluć na innych? :D

Gość 120188131313
dziewczyna z sensem gada- szkoda tylko że nie napisała skąd jest :/

Gość Apasz25
Z sensem ? Bardziej ciepłej kluski już sobie wymarzyć nie mogła... ciekawe ile z takim facetem wytrzyma, ze swoim misiaczkiem, pysiem itp. Rok, dwa?... potem spotka faceta który klepnie ją w tyłek na przywitanie i już będzie miała mokro ...

Gość caten
Jeszcze opisz siebie autorko. Bo coś czuję, że albo jesteś gruba, albo masz dziecko :o

Gość 120188131313
Z sensem - Laska chce gentelmena i już. Nie powinno się zakładać ze będzie tak jak mówisz. Druga sprawa to że osoba jest poukładana tzn wporządku i bla bla bla to nie znaczy że jest cipą. Laskę trzeba czasem prowadzić... Dziewczyna boi się że trafi na cwaniaczka- może już się przejechała na takim... i tyle...

Apasz25, czytaj ze zrozumieniem, bo zadalam pytanie czy tacy sa a nie co sam myslisz czy taki bedzie idealny dla mnie

to co widze naokolo w meskim wydaniu juz meczy

Gość witek, 68 lat
Cześć. Podaj maila, pogadamy priv

Gość IMO12391
Apasz25 - musisz być młody, gdyż cechy charakteru jakie podaje autorka nie mają nic wspólnego z obiektem jej marzeń, a zabezpieczeniem się przed krytyką na temat "płytkości wymagań". :classic_cool:

caten Jeszcze opisz siebie autorko. Bo coś czuję, że albo jesteś gruba, albo masz dziecko nie mam dziecka, waze 56 przy 169 wzroscie, sam ocen

Gość 120188131313
spełniałbym wymogi gdybym nie był prawiczkiem. Dodatkowo nie znoszę rutyny i czasem muszę gdzieś wyskoczyć się zabawić, na piwo itp

Gość adadasdasd
Ja taki jestem, ale mam 25 lat.

Gość 567890-
Tu nie ma wzięcia na porządnych mężczyzn więc poszli sobie spóźniłaś się.

nie prosze was o wlasne zdanie o partnerach, poglady czy ocene wymagan, bo swoimi postami pokazujecie, ze daleko wam do tego co napisalam albo macie sporo kompleksow, ktore mnie malo obchodza ... interesuje mnie jedynie gdzie moglabym kogos takiego poznac??

Gość 120188131313
no dobrze a Ty co masz do zaoferowania? Czemu nie prawiczki odpadają to nie fair! Jesteś dziewicą?

Gość wqeqwxszdsa
"Czemu nie prawiczki odpadają to nie fair!" Teraz wiesz jak to jest jak z tak błachego powodu jesteś skreślany w oczach kobiety!

Gość wiemmwszystko
Ja spełnianiam ale mam 21 lat :p

Gość 120188131313
dobra byłem jakiś czas z dziewczyną kochałem ją i dochodziło do zbliżeń - teraz nie mam z nią nic wspólnego wiem co znaczy kochać itp - ale nie jestem prawiczkiem - out?

Ktoś spełniający wszystkie punkty nie istnieje. To niemożliwe: - nie da się pogodzić bezwzględnej uczciwości i szczerości z brakiem chamstwa, dumy lub arogancji (choćby nawet pozornej w niektórych sytuacjach), czasem mógłby nie być w stanie wymyślić eufemizmu; - domator, który nie spędza dużo czasu przed komputerem, alternatywnie telewizorem jest skrajnie mało prawdopodobny, jeśli siedzi w domu, to coś też musi robić, a nikt nie jest w stanie znajdować się w wyższym stanie umysłu przez cały dzień; - ludzie bardzo spokojni i opanowani zwykle nie są wylewni w uczuciach, co wyklucza kilka kolejnych wymienionych cech, albo ktoś jest emocjonalny albo nie jest, trudno to pogodzić; - ludzie szczerzy do bólu nie lubią kompromisów, bo są to rozwiązania zwykle dla nich niekorzystne.

Gość 29 letni prawik
ja spełniam te wymagania, ale uważam że to jest prowokacja

Gość Chłopiec z gitarą
byłby dla mnie parą

jestem dziewica i wymagam prawiczka, to jest bardzo fair ... nigdy sie nie puszczalam, jestem porzadna dziewczyna i tego samego wymagam

A swoją drogą,to ostatnio wysypało na potęgę dziewczyn szukających faceta (inna sprawa,że wymagania to panny mają...).Efekt Sylwestra...?