Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujaca partnera do pary

Poznam porzadnego chlopaka !!!

Polecane posty

Gość 120188131313
Ja też jestem porządny. Facet się nie puszcza. Kochałem dziewczynę i tyle - jestem samcem,

kluchman, nie zgadzam sie z tym co napisales, bo naciagasz i naginasz do skrajnych przeciwienstw bez cienia elastycznosci

Gość zatkane podbrzusze
I can look at You about fifthy yaers aut toghether

Gość 29 letni prawik
ile masz lat i skąd jesteś?

"nie da się pogodzić bezwzględnej uczciwości i szczerości z brakiem chamstwa" - oczywiście, że się da, nie jestem chamski, a szczerością czasem raniłem partnerkę :P "domator, który nie spędza dużo czasu przed komputerem, alternatywnie telewizorem jest skrajnie mało prawdopodobny" - autorce chodzi o osobę, która się nie szlaja po knajpach, jak menel i wraca do domu przed północą :P "ludzie bardzo spokojni i opanowani zwykle nie są wylewni w uczuciach" - są, jeszcze takich nie poznałeś :P "uważam że to jest prowokacja" - dobrze uważasz :P

Gość kłopot :O
Gdzie jest haczyk autorko ? Trudny charakter ?

Gość 120188131313
Każdy by wolał dziewice w sumie ja też ale czasem tak nie da się. Zresztą facet prawiczek gorzej wygląda nie z dziewczyna dziewica

Gość clogged underbelly
cloge my heart became to start analize

Nie naginam. Po prostu jeśli będziesz chciała kogoś spełniającego wszystkie punkty, to go nie znajdziesz nigdy, bo ktoś taki nie istnieje. Ktoś kto twierdzi, że je spełnia albo kłamie albo słabo zna samego siebie. Ponadto wielu z tych cech nie można komukolwiek przypisać, gdyż w psychologii istnieje coś takiego jak podstawowy błąd atrybucji. Chodzi o to, że jedna osoba może w różnych okolicznościach przejawiać skrajnie sprzeczne ze sobą cechy. Mimo wszystko powodzenia. Marzenia dobrze mieć, ale jak nie zejdziesz na ziemie, to... no dobra, nie dokończę. Powodzenia.

Gość clogged underbelly
straszne jest kiedy nie rozumiem co pisze

Gość clogged underbelly
więc nie jestem porządny

Gość clogged underbelly
ale sobie napisze ksiazke o nie porzadnym

@kłopot :O Gdzie jest haczyk autorko ? Trudny charakter ? Nie, Nie mam problemow ze soba, nie stwarzam problemu swoja osoba, jestem spokojna osoba, ktora wie czego chce. @kluchman Masz prawo miec wlasne zdanie, nie wnikam w czyjes poglady. Przedstawilam cechy osoby, okreslilam sobie czego bym chciala, co bylabym w stanie zaakceptowac, a bycie z przeciwienstwami tychze cech nie wchodzi w rachube. Dzieki za dyskusje.

Gość lkskyjrthhs
Szukasz ideału, aniołka prosto z nieba. To infantylne. To się nie uda. Nie może się udać. W prawdziwym życiu jest inaczej. Rozejrzyj się raczej za mężczyzną z krwi i kości. Takim, który będzie miał wady. Ale takie, z którymi można żyć. I parę poważnych zalet. Dla których warto z NIM żyć. Jak na razie, jesteś na prostej drodze do samotności. Dożywotniej.

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
"nie moze byc arogancki, chamski, brutalny, nieplujacy na innych" - a dlaczego nie może nie pluć na innych ? masz jakiś fetysz z pluciem :D

Gość Heniu
Dlatego nie warto szukać połówki przez sieć. Siedzi taki wieloryb czy kaszalot w trybie telenowela/duperela ale wymagania ma jak księżniczka Monako - bo przecież w sieci tylu tych ideałów, zdjęcia się obrobi, opis podkoloruje. To jest dla mnie forma ucieczki przed normalnym życiem - w realu same porażki to przez kabel może coś ugra.

Gość szukajacy_normalnej_do_pary
Hej Ja taki jestem ale nie jestem prawiczkiem i mieszkam w Londynie.Mam 30 lat. Daj namiar na siebie jesli jestes zainteresowana

nie widze sensu byc z kims zakomplesionym twierdzacym ze takie sa realia

Gość kłopot :O
Dobrze, ze chociaz wiesz czego chcesz. Zapytalem gdzie jest haczyk poniewaz zdecydowana wiekszosc kobiet gardzi porzadnymi, spokojnymi, bo nudny, nie da emocji. Czesto tez slyszalem z ust kobiet, ze to ostatni sort faceta. Oby Ci sie powiodlo.;)

Ale gdzie mam go szukac, nigdy takiego nie spotkalam ... jak ktos tu napisal, ze facet musi sie czasem zabawic czy napic piwa mimo iz takich nie akceptuje? Mam nierealne wymagania? Mam byc z kims niespelniajacym tych cech, przeciwienstwem , by potem narzekac? Piszecie, ze facet musi byc z krwi i kosci, a taka ciepla klucha, aniolek nie jest juz facetem? zakceptowac wady? ze sie facet juz puszczal, ze pali, ze imprezuje, ze jest leniwy, ze jest chamski, porywczy, arogancki, zarozumialy, zadufany, nieszczery czy nieuczciwy - to bylaby udreka