Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie aryjka

DKW, chodź no tu. Mam dla Ciebie propozycję.

Polecane posty

Gość prawie aryjka
Skoro mowa o seksie, to chyba chodzi o uprzedzenia dotyczące seksu, prawda?

Gość prawie aryjka
Volk, daruj już sobie, proszę. Chyba raczej wyobraźnię :D Pamiętam wiele Twoich wypowiedzi, jeszcze pod dawnym nickiem i wiem, że ani ona wybujała, ani perwersyjna.

Gość prawie aryjka
Nie mówię o tym, Volk. Nie rozumiem dlaczego wyzywasz mnie od dziwek i worków na spermę nic o mnie nie wiedząc.

Gość prawie aryjka
Nie ma czegoś takiego jak "męska intuicja", a Ty jesteś na to dowodem :)

Gość dkw, intelekt niby jakiś masz
chociaż biorąc pod uwagę to po każdej nocnej polucji dokonujesz jakiś obrzędowych oczyszczań to nie bardzo świadczy:D albo to wypisywanie jak że uważasz iż jesteś słaby psychicznie bo odczuwasz potrzebę bycia z kimś...sory, ale to chore nawet dziewica nie zechce takiego, chyba, że aseksualna

Ja mam męską intuicję . . . A nawet zdarzyło mi się jasnowidzieć kilka razy w życiu. Ostatnio dałem dupy w rozmowie z jedną dziewczyną. Chyba się na mnie obraziła. Szykowała ubranie na sylwestra. Napisałem jej, tak na rozluźnienie nastroju: "Tylko nie wczyj się za bardzo w rolę, żebyś nie zaciążyła po drdze". I się już do mnie nie odezwała . . .

Gość prawie aryjka
I powiedz, jak ktokolwiek może traktować Cię poważnie?

Poprostu jestem nieśmiały. Chciałem tak poćwiczyć, przełamywanie się. A ona napisała o trzech opcjach kostiumów: 1. Marynarze i dziwki portowe 2. Kurwy i Złodzieje 3.Kicz i coś tam Poprostu poszedłem za ciosem i rozkręciłem się . . .

no to chujową masz intuicję skoro nie wyczułeś, że laska tego typu żartów nie lubi:D opowiedz nam lepiej o bogu i szatanie :D nie napisałam, że ogólnie jesteś taki straszny, nie jedziesz po kobietach przynajmniej jak większość prawiczków tutaj z volkiem na czele, masz pracę, zainteresowania, rozwijasz się ale poglądy na temat religii, seksu i rasy masz zwichrowane, pamietam jak dziwiłeś się czemu nie obchodzi nas kultura sprzed kilku tysięcy lat

Gość prawie aryjka
"Chciałem tak poćwiczyć, przełamywanie się." Może odpuść sobie póki co takie ćwiczenia "praktyczne", bo wkrótce okaże się, że masz więcej wrogów niż przyjaciół :D

Z tym żartem to ja mam podobnie. Dziewczyny sa bardzo wyczulone na jakieś żarty z ich rozwiazlosci itp. Trzeba sie nauczyc co je obraża. Takie żarty sąśmieszne dla facetów, ale dla kobiet nie. Różnimy sie tu.

volk przestań pić skoro mnożę Ci się w oczach:D my? czekaj zapytam mojego drugiego ja jaką ma opinię :D by się przejąć czyjąś opinią najpierw trzeba wiedzieć, ze ta opinia płynie od kogoś rozsądnego, a pamiętam Twoje wpisy z wielu nicków (BSA, leśny, zwiad i pewnie wiele więcej), naprawdę niezrozumiany przez świat nazista z wybrakowanym uzębieniem który chodzi na plaże nudystów po to by pooglądać nagie kobiety, co więcej podgląda je w lasach i na kąpieliskach za pomocą lornetki, który w życiu nie był z żadną kobitą jest mało wiarygodnym źródłem informacji na temat kobiet:D cytując klasykę Women seem wicked when you're unwanted

Gość prawie aryjka
"No tak, bo wy nie lubicie jak się wam prawdę prosto w twarz mówi, wy lubicie jak się wam ciągle słodzi" Między szczerością a chamstwem jest różnica. Szkoda, że jej nie dostrzegasz.

z żartami trzeba wyczuć, jak ledwo się znacie i zaczynacie żartować, ze się puszczają to nawet kobieta z ogromnym poczuciem humoru pomyśli żeście prostaki i też nie każda lubi taki typ humoru, zawsze bezpieczniejsze na początku jest żartowanie z siebie niż z kogoś

tak, słuchajcie volka a będziecie w takiej świetnej sytuacji jak on:D

volk, zaraz, w tym wojsku z którego Cię wyrzucono?:D no to musiałeś być świetny w swojej roli. czy może pseudonaziści mają jakieś swoje internetowe pseudowojsko i szczekają w necie? dkw, chamskie żarty poćwicz na czacie, tam są i tak głupie pipencje, ze nawet jak się sfocha to nie będzie problemu. i ogarnij się trochę chłopie, poczytaj jakiejś socjologicznej czy psychologicznej literatury, o naturze człowieka i takie tam, a mogą z Ciebie być ludzie

dkw, to pal licho, następną sobie znajdź i ćwicz:D i tak jako facet masz łatwiej, bo mimo, że laski tam głupawe są (raczej dlatego, że głownie gówniary 20letnie), ale i tak więcej tych co można pogadać z nimi niż facetów, tych to jak na lekarstwo volk,nie zapluj się