Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie aryjka

DKW, chodź no tu. Mam dla Ciebie propozycję.

Polecane posty

Gość Siusiaczek
prawie aryjka zrozum ze on nie doceni :) tego ale ja bardzo chetnie moge z toba na ten temat pogadac 11

Gość Siusiaczek
jesli jestes dobroduszna to pogadaj ze mna o tym nie jestem taki trudny pozyciu jak on a od dawna nie mialem nikogo ! ;(

Gość Siusiaczek
skad to stwierdzenie ze jest dupodajka ?

Gość prawie aryjka , czyli
pewnie w połowie żydówka tylko one są takie bez skrupułów i bezpośrednie w tych sprawach kult fallusa się kłania ;)

Gość prawie aryjka
" Prawda jest taka, że chcesz (próbowałeś/aś)wyciągnąć ode mnie fote i ją tu wkleić na widok publiczny" Prawda jest taka, że zamiast swojego wysłałbyś zdjęcie jakiegoś gestapowca, tłumacząc, że ten mundur to z balu przebierańców.

Gość prawie aryjka
volk Dodaj do tego jeszcze "Jak patrzę w lustro to widzę idiotę" i wszystko będzie się zgadzało ;)

Gestapowcy to nie mój typ.:p Nigdy nie krowałem tu się na gestapowca, albo kogoś takiego, więc nie wiem, skąd ten pomysł. Skoro tak twierdzisz, to po co zagajasz? Mamy niezły paradoks . . . :D

Nie volk. kultura Aryjska, to nie kultura volkizmu. To kultura pochodząca głównie od Persów i Zaratustry, a Słowianie, jako potomkowie sarmatów są jej spadkobiercami . . .

Gość prawie aryjka
Z gestapowcem to był tylko przykład, w dodatku półżart. Chodziło mi o to, że i tak nie wysłałbyś mi swojego zdjęcia, ewentualnie jakiegoś obcego człowieka z internetu na odczepne. A to ciekawe, Volk. Siedzisz pod moim łóżkiem, że masz taką pewność ile razy się puszczałam i z kim?

Gość prawie aryjka
Po co Ci moje inicjały? Nie znasz mnie, nie jestem żadnym z czarnych nicków które podejrzewasz.

Prawda jest taka ze DKW nie da sie namowic na takie cos co proponujesz prawda jest taka ze z innym facetem byloby tak samo :D no chyba ze ehm poprostu ktos ci tu juz przypiol latke i tyle nic nie wskórasz mila kobieto !! im wiecej naciskasz tym wiekszy opor stawia materia !1

Gość prawie aryjka
To nie ja Na czym Łukasz? Na zdjęciu? W dupie mam jego zdjęcie. To on założył, że skoro osoba płci żeńskiej z nim rozmawia, to ma zamiar go skompromitować.

Gość prawie aryjka
Już wyszło parę postów temu, że temat ma charakter prowokacji. :) Pomyślmy logicznie, nie ma chyba na tym świecie kobiet tak zdesperowanych (a jeżeli są, to ja do nich bynajmniej się nie zaliczam) które byłyby gotowe pójść do łóżka z facetem(?) dla którego seks może odbywać się jedynie w pozycji misjonarskiej, pod kołdrą i w dodatku w egipskich ciemnościach.

Aryjka, niektóre kobiety też mają mentalność purytańską. Inna sprawa, że pociągają je także pewni siebie goście.

Gość prawie aryjka
To oczywiste - ciekawa byłam Twojej reakcji.

Szkoda że nie chce podać inicjałów. Podejrzewałem kogoś, o imieniu na K. Ale skoro autorka przyznała się, że to prowokacja . . . PS. Purytańska, ale nie aż tak, aby preferować tylko pozycję misjonarską,w egipskich ciemnościach . . . :D Czy ja ie wyglądam na kogoś, kto może wykazać się fantazją . . . ?:D

Gość prawie aryjka
Mówiłam, że to nie ja :) Nie mam imienia na K. "Czy ja ie wyglądam na kogoś, kto może wykazać się fantazją . . . ?" Fantazją? Więcej w Tobie uprzedzeń niż fantazji...