Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Czy podołam? :( Chciałabym w starym roku zamknąć kilka spraw

Polecane posty

Chciałabym w starym roku zamknąć kilka spraw: - odrobić pracę pisemną - uczyc sie do egzaminu, ktory mam juz w styczniu :O - czytac literature :O - sciagnac glupi program i cwiczyc programowanie w nim :O - wypelnic papiery do erasmusa :) -pisac ta glupia praca zespolowoa i ...(z tym mam juz w ogole przerabane:( ) nienawidze studiowac :( gdyby udalo mi sie to wszystko zrobic dzisiaj i jutro? :( a jeszcze chce ogladac duzo filmow na kompie i w tv :) czytać kafeterie non stop grać w gry dużo spać posprzątać pokój oddac graty na biednych albo sprzedać tyle rzeczy musze zrobic :( i pewnie nic nie zrobie :(

np. mam telewizor marki Philips z roku 2000 albo 2001 kolorowy :classic_cool: 14cali sprawny, ale pilot nie działa (w ogole nie mam pilota :P) moja mama chce go oddac do monaru czy markotu a ja nie chce na alkoholików :O przepiją go, wolę sprzedać i kase oddac na schronisko, jak myslicie uda mi sie sprzedać na allegro takiego rzęcha?

Dobrze by było, gdybyś poznała jakiegoś fajnego, buraczanego CTT, który skończył (albo przynajmniej studiuje) zarządzanie procesami :classic_cool:

Gość tykuykui
niestety taki tv bez pilota nie pojdzie nawet za 50 zlotych takie dzis czasy, rynek sie zmienil

pilota mozna kupic uniwersalnego za 10 zl w auchan :) ja kupilam i działał całe 5 miesiecy :O nie chce wyrzucać mojego tv na smietnik :( ma dla mnie wartosc sentymentalną :classic_cool: a jest taki kierunek studiow? CMM dzisiaJ mi sie śnił mam teraz nowego CMM'a to wysoki troche opalony (na pomaranczowo - nie na brąz) blondyn bardzo przystojny i byc moze z dzieckiem :( (synkiem)

Gość ixyyyyyyyyyyy
gdzie jedziesz na orgasmusa?

jeszcze nie wiem....a gdzie warto? myślałam o Niemczech i Danii,może Holandia/Belgia? ostatecznie może być Litwa/Węgry/Czechy :) Chciałabym też Rumunię ale rodzice by mi nie pozwolili :( :O Oni chcą żebym do niemiec albo austrii