Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stan depresyjny

UWAGA : nie chodzcie do sklepu co ma w przymierzalni recznik zamiast drzwiczek

Polecane posty

a jak wytłumaczysz to że wstydzę się nagości też przed kobietą? Twoja teoria upada

Gość królikow
jasne, a puszczać się to nie wstyd :O 🖐️ laove - no ma to znaczenie :D jakbym ja była podjerzana to wolałabym nie być zarosnieta :)

oszem jestem ponad umowami kulturowymi o których piszesz, jesli uważam je za głupie. ale ich przestrzegam bo musze sie dostosować do danej społeczności w któej żyję. w afryce "umowy kulturowe" każą ojcu zaprowadzić córke na obrzezanie...a w niektórych spolecznościach arabskich kobieta musi poslubić gwałciciela aby uniknąc kary więzienia za "wymuszony stosunek pozamałżeński" (zwykle kara dwa razy mneijsza niż gwalcicie...przykladowo gwalciciel 4 lata zgwalcona 2 lata wiezienia)

nikt o arabstwie i innych takich nie wspominał :O czujesz się gwałcony w swych naturalnych prawach bo nie możesz się gapić na goły biust? :O :D

whedif, wcale nie upada. czytaj uwaznie. to że sie wstydzisz nagosci swej nie jest niczym niewlasciwym, i nikt nie ma prawa bez twej zgody cie nago oglądać. i ze takie sytuacje cie denerwuja np w przymierzalni w sklepie jesto normalne. ale juz pierwotny powód tego jest taki jak opisałem...demonizowanie nagosci. nie wiem jak ci to wyjasnic :D

przyklad arabtwa to odniesienie do twojego stwierdzenia ironicznego że jestem ponad "umowami kulturowymi" 🖐️ nie cierpie z powodu niemożności gapienia sie na nagi iust w miejscach publicznych:D co to ma do rzeczy. nic nie rozumiesz z tego cio pisze. xxx ja musze znosic grubego faceta jak z foty z cycami do pępka...i on mandatu nie dostaje a kobieta jak w miejscu publicznym zdejmie stanik dostanie mandat... bo tzw zgorszenie:D:D:D: i to zgorszenie to jeszcze pozostałosci po dawnych wiekach...

ale i co z tego? skoro to pierwotny odruch to na chuj to zmieniać. jakoś to co się odkrywa w cywilizowanym kraju jakoś pozwala ludziom na tyle trafnie ocenić atrakcyjność, by wybrać odpowiedniego samca/samicę i się parzyć. wzystko inne znajdziesz w necie :classic_cool:

Gość królikow
no whedif masz ode mnie plus :) :classic_cool:🖐️

ok inaczej zapytam. dlaczego twoim zdaniem nie można puscic w tv reklamy z kobieta z odsłoniętym biustem? od razu mowie ze taka reklama nie będzie miala zgody na emisje nawet jesli owa kobieta z nagim biustem nie będzie miala kontekstu seksualnego. czyli np reklama biutonoszy albo reklama zelu pod prysznic itd

whedif ale dlaczego nagi biust jest tematem tabu?:D xxx przyklad tych z ukrainy co protestują pokazując nagie piersi i je zgarniają :D:D:D::D:D:D:D: to głupie jest. te dwie kobiety co w miejscu piublicznym opalaly ie topless i dostaly mandaty w polsce. :O

są np. plaże dla nudystów, oddzielone, bo nie każdy sobie życzy takiego widoku nie wiem czy w Polsce nie wiem czy atrakcyjność naszego kraju przez to spada (dla Ciebie chyba tak)

TEMATEM TABU? o co Ci chodzi? taa zawsze gdy rozmawiam z kimś o rozmiarze stanika bądź markach sklepów czuję się nieprzyzwoicie :O

są cyckami:D róznica w budowie tylko taka że nie może nakarmić dziecka:D ale normalnie kobieta tez nie moze sobie ot tak nakarmic dziecka, jak by ci ktos dal tera bobaka i wez go cycem nakarm:D nie da rady. wiec róznicy zadnej niema. budowa ta sam jak facet zacznie brac żeńśkie hormonyi urosną mu jakies tam cycki i wyjdzie topless na ulice nie dostanie mandatu. kobieta dostanie nawet jesli ma rozmiar mini cycków🖐️