Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Noworoczne postanowienia

Co Wam się udało w 2012 roku z czego jesteście zadowoleni ???

Polecane posty

Gość Noworoczne postanowienia

Mnie udała się córka, jestem z niej dumna. Bo jeśli o mnie chodzi to nic się nie udało. Pod każdym względem.

Gość ja znalazłam prace wkońcu
ale szybko okazało sie ze to nie praca moich marzen realia szybko dały o sobie znac poztanowienie na 2013 do cholery w końcu znalesc DOBRĄ prace

Dla mnie rok 2012 był bardzo łaskawy i wiele dobrych chwil mi przyniósł w prezencie:). Wszystko wywróciło się do góry nogami i weszło na właściwy tor. Ustabilizowałam swoją sytuację zawodową i jedno naaaaajważniejsze - w końcu znalazłam fajnego kandydata na męża:). Aż boję się pomyśleć i myślę ukradkiem, co przyniesie mi następny rok:). Życzę i Wam, żeby wszystko, co sobie zamarzycie, miało swoje spełnienie.

Gość seksi pleksi
no . .mnie się udało polecieć do Portugalii marzyłam nie wierzyłam, byłam w Porto, piłam porto!

Gość ja wreszcie straciłam błonę
.

Ja oceniam na 3. Nie był zły, nie był też taki dobry. Zrobiłam liczne kursy, w pracy super. 25 razy zrywałam z chłopakiem i się z nim schodziłam. A miesiąc temu uznaliśmy, że nie możemy żyć bez siebie i bierzemy ślub za pół roku po niecałym roku znajomości. Na wakacjach nie byłam nigdzie bo oczywiście pracowałam i byłam pokłócona. Ale przynajmniej zaoszczędziłam dużo kasy. Jak mi się wali życie uczuciowe to się poprawia życie finansowe bo rzucam się w wir obowiązków :D

Gość mnie jak się wali to wszystko
i uczucia i finanse i tak było w 2012:(

Gość katarzynnkaa
schudłam 25 kg (z 90 na 65), a przez długie lata sądziłam że zawsze zostanę gruba

Ale za to w 2013 obie te rzeczy mogą się poprawić ;) Musi być równowaga.

Rok 2012 i dla mnie był łaskawy. Zadnych przykrych niespodzianek. Za to wyprowadziłam się z domu, znalazlam dobra pracę, zakonczylam toksyczny zwiazek. Mam czas na swoje zainteresowania. Znow czuje, ze zyje. Plan na rok nastepny? Przytyc kilka kilo, pojsc na studia magisterskie, moze z czasem kogos sobie znalezc. Najwazniejsze to miec jakies cele;-)

Gość o ja pier.dole znowu te postan
a mi przytyc

Gość Only True Pani Wątroba
Rozstałam się z mężczyzną, który miał być ideałem :( poznaliśmy się w Sylwestra, rok temu :( i po paru miesiącach rozstanie. Awansowałam na kierownicze stanowisko :) Ukończyłam 3 sem. studia podyplomowe :) Zatem 2:1 dla mnie ;)

Gość seksi pleksi
t0 był rok dobry rok z żalem dziś żegnam go... :P