Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadomaOna

Czy jestem lesbijką?

Polecane posty

Gość niewiadomaOna

Cześć. Mam 19 lat i jestem z moim chłopakiem już 2 lata, od roku uprawiamy seks. Jeszcze nigdy nie doprowadził mnie do orgazmu, jest mi dobrze, ale nigdy aż tak. Wcześniej całowałam się z dziewczynami i było mi dobrze. Zawsze kiedy robię to sama myślę o dziewczynach, o tym jak się całują i dotykają, bo nic innego mnie nie podnieca. Tak samo różne filmy. Kiedy w miłosnym uścisku jest mężczyzna i kobieta to nic nie czuje. Natomiast kiedy są to dziewczyny, to jest całkiem inaczej. Kocham mojego chłopaka i jest mi z nim dobrze, ale boje się, że mnie nie pociąga. Czy jest to możliwe? Może po prostu jestem jeszcze za młoda na jakieś większe przeżycia związane z seksem?

Gość Robercik_rozm-M
jeśli tak czujesz to powinnaś spróbować z dziewczyna i przekonać sie jak ci będzie, ja miałem podobnie więc spróbowałem i wiem że to również bardzo przyjemne przeżycie i utwierdzając się w przekonaniu że jestem hetero traciłem tyle przyjemności, teraz wiem że jestem bi. Ty też spróbuj czym prędzej byś później nie żałowala że tyle przyjemności cię w życiu omineło!!

Gość olkijuhytg
A z chłopakiem nie jest Ci dobrze mimo braku orgazmu? Nie podnieca Cię jego wygląd, zachowanie?

Gość niewiadomaOna
Robercik_rozm-M wtedy musiałabym zdradzić chłopaka, a tego nie chce. olkijuhytg podoba mi się zarówno wygląd jaki zachowanie, ale nie erotycznie. Podoba mi się, ale nie podnieca. Jest przystojnym, dobrze zbudowanym mężczyzną. Powinien mnie podniecać jego wygląd?

Gość olkijuhytg
Ja Ci nie powiem, jak powinno być, bo sama nie potrafię określić swojej seksualności. Ale to dziwne, jeśli nie podnieca się Twój chłopak. Sypiasz z nim tylko dlatego, że on chce?

Gość Robercik_rozm-M
powinien cię podniecać jego wygląd. To nie będzie zdrada, raczej szukanie sensu i odkrywanie się i im wcześniej to sprawdzisz tym lepiej dla wszystkich, poza tym większośc facetów uważa że stosunek homoseksualny ich kobiety to nie zdrada

Gość niewiadomaOna
Sypiam z nim, bo to nie jest to nieprzyjemne, czasami jest mi całkiem dobrze i wciąż mam nadzieje, że za którymś razem poczuje coś więcej. Coś co pomoże mi odkryć kim jestem.

Gość olkijuhytg
Może masz w sobie coś z aseksualistki. A co do eksperymentalnego puszczenia się na boku, to darowałabym sobie dopóki masz chłopaka. :O

Gość niewiadomaOna
Zdrada to zdrada, nie ważne czy jest to kobieta czy mężczyzna. Takie jest moje zdanie. olkijuhytg jak sobie radzisz z tą niewiedzą? Nie dręczy Cie to, że wybierzesz złą płeć i będziesz nieszczęśliwa?

Gość olkijuhytg
Trochę mi to ciąży, że nie wiem, kim jestem. Ale jestem jeszcze młoda (w Twoim wieku) i myślę, że jak spotkam właściwą osobę, to wszystko się wyjaśni. ;)

Gość Robercik_rozm-M
a czujesz podniecenie na widok podobającej ci się dziewczyny??

Gość niewiadomaOna
olkijuhytg może i masz racje. Robercik_rozm-M kiedyś jak spała u mnie koleżanka to patrzyłam jak śpi i miałam wielką ochotę ją pocałować, wiec myśle, że tak.

Gość olkijuhytg
Ja ogólnie jestem osobą wybredną, której mało kto się podoba. Jak widzę naprawdę bardzo atrakcyjną dziewczynę, to owszem, nakręcam się na nią, ale rzadko się to zdarza.

Gość olkijuhytg
A, to było do autorki. :) Cóż, może po prostu jesteś biseksualna, a Twój chłopak nie do końca Ci odpowiada pod względem erotycznym. Trudno stwierdzić, sama musisz to rozkminic.