Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jessicalamb

musze go zostawic...

Polecane posty

Gość jessicalamb

on ma duzo przyjaciol, ja jestem samotniczka, ciagle tylko opowiada o jakichs ich wypadach, a ze mnie szydzi podczas klotni ze nie mam przyjaciol i ze nie dziwi sie ze ich nie mam. Jakies nowe kolezanki, z ktorymi pisze... Mam juz tego dosyc, bedzie mial lepsza

Gość łubudubu tralalala
to ty będziesz miała lepszego '🌻

Gość Jasny pełny
ile macie lat? zawsze jest tak źle?

Gość jessicalamb
on bedzie mial lepsza, ja nieswiadomie ale ograniczem jego kontakty z przyjaciolmi, spotyka sie z nimi jak mnie nie ma, nie mowi mi o tym,niedawno kazalam zeby zerwal kontakt z kolezanka bo bylam o nia zazdrosna( podejrzewam ze sie w nim kocha, a on ciagle porownuje mnie do niej, ze ona ma to i tamto, robi to i tamto a ja nie)- zwykle w klotni, w nerwach tak mowi. Ja zupelnie nieswiadomie chce zeby byl tylko dla mnie, bo sama nie mam przyjaciol, chce byc dla niego najwazniejsza

Gość Jasny pełny
To faktycznie powinnaś...widać ona mu się bardziej podoba

Gość jessicalamb
to jest od niedawna dziewczyna jego kumpla, moj chlopak znal ja wczesniej. Chyba jest jakos nia zaslepiony, ona najwazniejsza. Zaloze sie ze wszystko o mnie wie, bo kiedy gadal z inna kolezanka o mnie, ze jestem jakas niedobra, teraz z nia pewnie to samo. Jak ja mam jej pozniej w oczy patrzec. On robi ze mnie idiotke. Powiedzial ze kontaktu z nia nie zerwie

Gość Jasny pełny
Ona jest mu bliższa niż ty z tego co widze

Gość jessicalamb
wiesz powiedzialam mu juz w akcie desperacji zeby dal mi haslo na facebooka(bo tam pisza), jesli nie ma nic do ukrycia to niech mi da. Nie bede czytac wiadomosci, tylko dla swietego spokoju. To odpowiedzial, ze owszem nie ma nic do ukrycia, ale nie da mi bo bede mu szperac, heh no rzeczywiscie nie ma nic do ukrycia...

Gość Jasny pełny
Widać że ma i widać dużo. Postrasz go że to koniec i zobacz reakcje

Gość jessicalamb
no wlasnie juz to zrobilam, wybral ja. Uwaza ze nic zlego nie robi Wiem ze jutro bedzie chcial zgody, ale tez wiem, ze ja musze go zostawic ale tak na prawde i na zawsze. Moze to ja jestem przewrazliwiona. Mowie mu ze przez to nie bede mu ufac a on na to: to nie ufaj

Gość jabłko w przekroju
jaki problem był żebyś się spotykała z nim i z jego znajomymi?

Gość Jasny pełny
Powinnaś to zrobić, skoro tak zwana jest przyjaciółka jest ważniejsza od ciebie to znaczy że to nie ma sensu już

Gość jabłko w przekroju
Jasny pełny odciąganie od przyjaciół też nie jest dobre. Nie chciałabym, żeby mój facet ingerował w to jakich mam znajomych i zakazywał z nimi spotkań. To, że ona ich nie ma nie jest jego winą, on ma i nie dziwie sie że przy ultimatum wybrał przyjaźń.

Gość jessicalamb
ale trudno mi sie pogodzic z tym ze on woli ja. nie raz chodzilam z nim na te spotkania, ale ogolnie ci jego kumple to straszni prostacy, wiekszosc to tylko alkohol i gadanie o panienkach. nie pasowalam tam, traktowali mnie jak intruza

Gość jessicalamb
jablko- nawet jesli kocha to wybiera kolezanke ktora zna kilka miesiecy? to nie jest zadna wielka przyjaciolka od podstawowki, a mimo to poswiecil nasze 3 lata razem

Gość jabłko w przekroju
Skoro ma takich znajomych to on chyba też taki jest.

Gość Jasny pełny
To masz odpowiedź w takim razie. tylko musisz zebrać odwage

Gość jabłko w przekroju
Mhm to zmienia postać rzeczy. Wygląda na to, że dla niego jest wiecej niz znajomą i dobrze, że sie rozstaniecie.

Gość jessicalamb
ja wiem ze musze go zostawic, ze on nie zostawi przyjaciol, dlatego zalozylam taki temat. ja ich nie cierpie, a on kocha. nie ma szans na pogodzenie tego

Gość Jasny pełny
Nie, przykro mi nie ma...musisz to zrobic

Gość jessicalamb
w ich towarzystwie pewnie taki jest. jesli jestem ja plus oni to nie jest taki jak jego kumple. ale zauwazylam ze zaczyna miec problem zalkoholem, ciagle brakuje mu pieniedzy

Gość jessicalamb
tez myslicie ze to nie ma szans? on znajomych nie zmieni, ja zawsze bede zazdrosna o nia

Gość Jasny pełny
No moze i tak ale wiesz co z tą przyjaciółką jest.

Gość Jasny pełny
Nie chcesz być tą drugą prawda?

Gość jjdfdjfdjfdjf
ja tez tak mam jak ty

Gość Jasny pełny
Myślę że nie ma na to szans

Gość jessicalamb
jjdfdjfdjfdjf ''ja tez tak mam jak ty'' a dokladnie co masz tak samo jak ja? jasny pelny- nie chce byc ta druga, nigdy nie myslalam ze znajde sie w takiej sytuacji, jemu tez to pewnie nie jest na reke, ze musi dokonac wyboru. Niestety ona jest wazniejsza. Wiem, ze on nawet nie bedzie walczyl o mnie. Nie wiem w czym ona lepsza ode mnie:(

Gość Jasny pełny
Nie jest lepsza od ciebie i nie zapominaj o tym :)

Gość jessicalamb
zostawilam go wczoraj... nawet nie probowal mnie zatrzymac. pytal tylko jaki powod i ze w sumie ti lepiej ze ja zerwalam, jemy bedzie dobrze i mi bedzie dobrze.