Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hieronimka

jak długo rodzeństwo może spac razem?

Polecane posty

Gość hieronimka

zastanawiam sie nad tym jak długo moze spac rodzenstwo (chlopiec i dziewczyna) w jednym łóżku tzn takim rozsuwanym ale jednak obok siebie? Jak rozwiązujecie ten prblem przy małym metrazu mieszkania?Pytam mam dwojki dzieci o plci roznej;)podpowiedzcie bo spodziewam sie chłopca a mamy juz dziewczynke i mały pokoj ktory musza dzielic.

Gość filonka bez ogonka...
Lepiej łóżko piętrowe. Inaczej to koszmar :/

Gość hieronimka
włąśnie chciałam ominac łózka pietrowe bo boje sie ze ktos spadnie

ile twoja corka bedzie miec lat ,a ile synek kiedy w jednym lozku bedziesz miala zamiar je ulokowac??bo z tego co wyczytalam to jeszcze syn sie nie urodzil,a wiadomo z eniemowlaka do jednego lozka nie dasz do corki,wiec sie pytam jaki wiek przewidujesz syna i corki kiedy do jednego wyra ich wrzucisz??

Gość hytruska
corka ma teraz 13 miesiecy a syn pojawi sie w maju. Wiem ze poki co z nami bedzie spał. Ale ja mysle o dalszej przyszłosci. Ona juz bedzie w swoim pokoju gdy bedzie miała 1,5 roku a synek dolaczy ....hm bo ja wiem

Gość hieronimka
no wlasnie ja tez nie wiem...jak to ugryżć

Gość kkkiiikkkaaa
Biedne dzieci, nawet własnego łóżka nie będą miały... Weź już lepiej to piętrowe, jak kupisz z barierka to nie spadną.

Gość hieronimka
załóżmy ze kupie to pietrowe i co potem w jednym pokoju chlopak z dziewczyną?po prostu kicha a biurka tez powinny miec osobne potem....

moja córka ma 9, syn 5. I ciągle jeden pokój pusty bo jeden śpi u drugiego ;P A synowie - dziś to bym musiała im zdjęcie zrobić. Każdy ma łóżko 90x200, przyjechał do nich kuzyn do Nowego Roku, tak oglądali filmy,że we trzech śpią w tym jednym łóżku ;P (dwóch 14 latków i jeden 12 latek ;P)

A Ty co taka zdziwiona jesteś, że dzieci powinny mieć osobne łóżka i biurka? Trzeba było myśleć zanim sobie następne zrobiłaś zamiast skazywać dzieci na życie w jakiejś klitce

dla mnie to porażka spanie rodzeństwa w jednym łóżku i to w jakimkolwiek wieku... Skoro córka ma swój pokój to wstaw tam łóżeczko niemowlęce a nie rozmyślasz jakby tu dwójkę w jednym łóżku upchnąć. Każdy potrzebuje przecież miec jakąs swobodę podczas spania, żeby się przekręcić lub chociażby wygodnie ułożyć. Ja wychowałam się w bloku w mieszkaniu 3 pokojowym, w jednym pokoju rodzice, w drugim babcia i ja z bratem starszym o 6 lat. Dopiero jak miałam 16 lat to brat się wyprowadził. Rodzice zrobili nam meble na wymiar , mieliśmy 2 rozkładane fotele, 2 biurka, dużo szafek - spokojnie się mieściliśmy.

Gość Turek120
Polecam szczególnie łóżka piętrowe, sam kiedyś miałem takie i teraz kupiłem swoim dzieciom. To najlepsze wyjście dla dwójki dzieci w jednym pokoju. Polecam www.lozkapietrowe.com