Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina NIE ciężarna

współczuję ciężarnym które w Sylwestra będą się kisić w chałupach :D

Polecane posty

Wy za to ani troche rozumu nie macie śmieć mi się chce, wy jesteście matkami? to jest kawałek Twojej wypowiedzi, który jest nieco nie na miejscu koleżanko! A faktem jest, że prędzej bezdzietna singielka wyląduje w kiblu na imprezie z facetem niż matka nawet samotna. Na tym kończę moją dyskusję z Tobą bo to i tak daremne...bye

mylisz sie bo ja bede lekarzem :) wasza przyszłościa, o zgrozo? a tamto to nie jest dosłownie, napisane tak prostackim jezykiem jaki niektórzy tutaj używają. Już trzeci raz się spotkałam z czymś takim typu - ładna, miniówka to zapewne puszcza się na imprezach. Niech każdy zacznie od siebie i od swoejgo życia, bedzie najlepiej, nie jest to prawda?

Gość srujka
niestety, ostatnio widzialam w supermarkecie mamusie z dwojka dzieci i z takimi tipsami, ze nie mogla zakupow z wozka na lade wyladowac (oceniam ze 10cm co najmniej) i kasjerka jej pomagala, bo malo ludzi bylo i miala na to czas czyli ladny przyklad, jak moze wygladac maciezynstwo tipsiary ;)

A faktem jest, że prędzej bezdzietna singielka wyląduje w kiblu na imprezie z facetem niż matka nawet samotna. - jesteś socjologiem i badałaś to, tak rozumiem? nie? - oj to jednak z du.py info a nie fakt

jednak jakoś te dzieci powstają ;) nie zaprzecze że są puszczalskie ale sama lubie wyjść do klubu z przyjaciółmi i nigdy z nikim w kiblu seksu nie uprawiałam a tu sie dowiaduje że uprawiałam i to nie jeden raz. Ale ja tipsów nie lubie to może nie jest tak źle ;)

Gość srujka
Ale wracajac do tematu tego watku. Wydaje mi sie, ze lepiej pasuje on do dyskusji ogolnej, bo tu jest nie na miejscu. Chyba, ze redakcja Kafeterii stworzy nowy dzial "Nastoletnie i niedojrzale emocjonalnie matki". Owszem, szkoda mi czasami, ze nie moge tak po prostu powiedziec "dzisiaj ide na impreze", bo musze wszystko sobie najpierw zaplanowac z moja nalepsza opiekunka ;), pod tym wzgledem moje zycie pozbawione jest spontanicznosci :P

Srujka matka ma wyglądać jak kobieta a nie jak nastolatka. Ja nie jestem przeciwniczką tipsów pod warunkiem, że są krótkie i gustowne. Ja widziałam na dyskotece dwa miesiące temu dziewczynę, zalana była w trupa, brzuch wylewał się spod krótkiej bluzki, cycki wychodziły z dekoltu, a na nogach miała legginsy takie rozcinane, stringi jej zza nich wystawały z tyłu. Parę dni później mijałam się z nią w sklepie. Szła z wózkiem... mnie jako matce na jej miejscu byłoby wstyd po prostu...są różne kobiety, różne matki, każda się prowadzi jak chce. I masz rację, nie każda co ma tipsy na paznokciach i krótką kieckę zaraz się puszcza.

Nie jestem socjologiem i nie badałam tego, ale uważam, że jak się jest matką to się ma jakieś granice. NORMALNE matki nie zalewają się na imprezach bo w głowie mają fakt, że rano będzie czekało na nie w domu dziecko i trzeba będzie się nim zająć. Wiedzą co im wypada a co nie itp itd...

Nie potrafisz prowadzić dyskusji na poziomie widzę...idę więc się wyspać :) jak Ty tę medycynę chcesz skończyć to też nie wiem. żegnam

wiesz gratka, ja nie czuje niskiego poziomu, u Cb czytanie ze zrozumieniem zawodzi. Mówie o czymś Ty za chwile to potwierdzasz ale Twoim zdaniem nie mam racji. Racje zostawiam Tobie, bo rzeczywiście sprowadzisz mnie za chwilkę na Twój poziom :)

Gość lightsupupuppp
a wy co nedzne dziecioroby madre i piekne i ponad innych ludzi?

Gość poroocznikova
O jezu jeU bo sylwester to taka okazja nad okazje. Nienawidze sylwestra i nigdy nie obchodze,czy jestem w ciazy,czy nie jestem. nie cierpie zabawy na komende,bo dzis i bo koniecznie. zlewam ten caly kram cieplym moczem

Gość Ja współczuję
Takim kobieta które mają takiego faceta jak autorka:) W końcu facet by zrobił wszystko żeby nie patrzyć na taką ciężarną mazepe:) Dzięki bogu mój mąż nie jest taki jak jej facet:)

Gość Zadowolona z ciazy
Nie trzeba nam współczuć jeszcze nie jeden Sylwester przed nami a o malenstwo starałam się dwa lata i to jest dla mnie najważniejsze a z mężem planujemy miła kolacje

Gość zsdcfvgbhnjkdblhv
ciąża trwa 9 miesięcy zawsze się na coś załapie: ostatki, Wielkanoc, majówka, Boże Narodzenie, letnie upały, śluby, urodziny, chrzty, komunie, pogrzeby, sylwester nihil novi sub sole

Gość FajnieByćCiężarną
Zadowolona z ciazy ale zauważyłaś co dokładnie napisała autorka? Ja również współczuje takim kobietą. Że facet na impreze a kobieta w domu. Widocznie autorka sama to przezyla rok temu :)

Gość Wole się kisić
w domu niż marznąć na rynku we Wrocławiu.

Gość zsdcfvgbhnjkdblhv
a to dla mnie też jest fenomen - mnie wystarczy wyjście czasami na dwór na 5 minut,by się pogapić na fajerwerki o północy, a stać pół nocy albo i całą na mrozie, brrr

Gość widok z góry
tu to od razu jak któraś jest bezdzietna to na pewno puszczalska co daje tyłka po kiblach. żałosne, widać jakie te mamuśki zakompleksione, widocznie po ciąży mają nie najlepsze cielska, nie mają czasu o soebie zadbać, dlatego zazdroszczą szczupłym, zgrabnym, wypachnionym nieródkom, które tej nocy będą szaleć w najlepsze (i nie mam tu na myśli puszczania się) 🖐️

Gość ha ha ha ha :D:D
12:38 [zgłoś do usunięcia] Wole się kisić w domu niż marznąć na rynku we Wrocławiu." ­ są jeszcze inne opcje, no ale widocznie nie było dane ci poznać co to jest bal sylwestrowy czy nawet domówka w sylwestra. oj, głupiaś...:D

patrzac na godzine pojawienia sie twojego tematu dziecko smiem przypuszczac ze tez sie w domu kisisz bo normalnie to powinnas biegoac w walka malowac pazury i co tam jeszcze w takiej goraczce przed sylwestrowej my kobiety robic musimy ja tez sie kisze a raczej odpoczywam w domu a w ciazy nie jestem, mialam bardzo pracowity a zarazem i przykry rok ,dzisiaj chce odpoczac wypic szampana z mezem i na spokojnie cieszyc sie ze 2012 juz mija, ale co ty mozesz o doroslym zyciu wiedziec pozdrawiam mamy kiszace sie w domu (BYLAM NA ZABAWIE SYLWESTROWEJ W 7 miesiacu ciazy -to byl koszmar! )

Gość DO: Agonia36
ja idę na imprezę sylwestrową a wczoraj w nocy z wałkami nie latałam, więc to żaden dowód że autorka rzeczywiście nigdzie nie idzie, następnym razem używaj mózgu, bo coś słabo ci idzie dopieprzanie innym

Dziwne autorko masz problemy. Parcie na bale sylwestrowe minęły mi jakiś czas temu. Teraz mamy taką swoją malą tradycję i sprawia to nam obojgu przyjemność. Poza tym nie sądzę żeby jakiś facet zostawił ciężarną partnerkę w domu i poszedł hulać z młodymi siksami.

Gość Agonia 36
A jednak jakos mi idzie skoro tak to ciebie mala poruszylo :)

Gość Agonia 36
ja niestety muszę kisić się w domu z bachorami :(

Gość Agonia 36
Melduję, że dalej się kiszę.