Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BEZ PSEUDO...

Czy to możliwe że, ona jest lesbijką???

Polecane posty

Gość BEZ PSEUDO...

W nowej szkole poznałam koleżankę z którą mieszkam w pokoju w internacie dodam że jestem dziewczyną. Od pewnego czasu ona trochę dziwnie zachowuje się w stosunku do mnie. Na początku zadała mi tylko pytanie czy wolę chłopaków czy dziewczyny. Po kilku dniach zaczęło cię robić gorzej...jak tylko była okazja to przytulała się do mnie albo już kilka razy klepneła mnie po tyłku albo uszczypneła... Ostatnio tak siedzimy i ja pisałam na komputerze z kolegą a ona to widziała i spytała się mnie czy mam chłopaka, jak powiedziałam że nie to tak się dziwnie uśmiechnęła... Często jak się przebierałam przy niej to się tak na mnie patrzyła, więc już tego nie robię jak ona jest w pokoju, bo mnie to denerwuje :-/ czy myślicie że ona może być lesbijką? O co jej może chodzić?

nie nie może być lesbijką. lesbijki nie istnieją. to wymysł lewackiej propagandy:D

Gość BEZ PSEUDO...
Naprawdę mam problem, bo nie wiem jak się zachowywać, może w ogóle nie powinnam z nią mieszkać? :(

Pyt.: Czy to możliwe że, ona jest lesbijką??? Odp.: Tak, to możliwe. Nie musisz dziękować.

zachowuj się tak jakby robił to facet, a Ty byś nie miała na to ochoty np. na to przytulanie i klepanie teraz już wiesz? prowokacjo?

Gość gość
i co spróbowałaś?