Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najlepiej pod bieżącą wodą

test na zaburzenia osobowosci

Polecane posty

sluchajcie, zrobilam sobie taki tescik na zaburzenia osobowosci, ktory tu znalazlam http://similarminds.com/personality_disorder.html i wyszly mi takie wyniki: paranoid - 82% schizoid - 90% schizotypal - 66% antisocial - 74% borderline - 86% histrionic - 82% narcisstic - 38% avoidant - 90% dependent - 66% obsessive-compulsive - 66%

Gość też bym zrobiła ale
nie kazdy zna angielski na takim poziomie :O

ja nie znam jakos super ale uzywam translatora google :)

pelne zdanie mozesz wrzucic do translatora

zaskoczona jestem tym schizoidem na tak wysokim poziomie i obsesyjno-kompulsywnością na tak niskim poziomie

skoro jesteś zaskoczona, to znaczy, ze te wyniki są poprawne, jeżeli cię to zestresowało, to idź podręcz jedną z ofiar trzymanych w piwnicy, ulży ci

nie rozumiem stwierdzenia ze skoro jestem zaskoczona to wynik jest prawidłowy. mozesz to rozwinąć?

Gość Aparat007
a antisocial Cie nie zdziwilo ?

troche tez, ale jest ponizej 80% wiec na akceptowalnym poziomie

robcie i wy i sie chwalcie :)

nie dziwi mnie, że pytasz, odpowie, choć wiem, że żadna odpowiedź nie jest w stanie cię przekonać - jako osobowość schizoidalna wytworzyłaś sobie własny obraz siebie, jednocześnie nie dopuszczasz jakiejkolwiek możliwości, że twój osąd jest błędny (uważasz go za fakt, a nie ocenę) - przy czym ten osąd zakłada OCD, a nie schizoidalność, test wywołał u ciebie dysonans poznawczy - ponieważ przeprowadziłaś go sama wobec siebie więc nie możesz po prostu odrzucić jego wyniku (ewentualna zewnętrzna pomoc nie ma tu znaczenia), co więcej jako osobowość schizoidalna zmuszona jesteś odnieść się do jego wyniku, OCD po prostu by go zignorował

Paranoid |||||||||||||||||||| 82% 50% Schizoid |||||| 26% 40% Schizotypal |||||||||||||||| 66% 56% Antisocial |||||||||| 38% 46% Borderline |||||||||||||||||| 74% 45% Histrionic |||||||||| 38% 35% Narcissistic |||||| 30% 40% Avoidant |||||||||||||||| 66% 48% Dependent |||||||||||||| 54% 44% Obsessive-Compulsive |||||||||||| 50% 45% *scores in gray are the average web score

ale nie wiem czy wszystko dobrze zrozumiałam robiłam tak na odwal a ile się nowych słówek nauczyłam lub przypomniałam:)

akronim ale powiem Ci, ze zajrzałam na wiki i przeczytałam kryteria diagnostyczne dla diagnozy tego typu osobowości i powiem Ci że jakaś część się zgadza. a z drugiej strony uważam tak: co by mi nie wyszło, to muszę z tym żyć, i żyję, od tylu już lat, więc w zasadzie uznaję siebie za normalną i prawie zdrową (mam nadzieję że niedługo będę mogła odstawić psychotropy i wreszcie się porządnie napić)

widzisz whedif, wcale nie jest z Tobą tak źle jak myślałaś :D

spoko. wynik nie jest zły dużo ludzi masz w piwnicy? @ whedif co ty robisz na kafe?

akronim przestałam liczyć gdy przekroczyło 500 sztuk :classic_cool:

Gość antisocial
Paranoid |||||||||||| 42% 50% Schizoid |||||||||||||| 54% 40% Schizotypal |||||||||||||||| 70% 56% Antisocial |||||||||||||||||| 74% 46% Borderline |||||||||||| 50% 45% Histrionic |||||||||| 34% 35% Narcissistic |||||||||||||| 58% 40% Avoidant |||||||||| 38% 48% Dependent |||||| 26% 44% Obsessive-Compulsive |||||||||| 34% 45%