Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HiszpańskaMandarynka

Pech koleżanki

Polecane posty

Witajcie Zastanawiam się czy mogłabym jakoś pomóc mojej dobrej koleżance, która ma pecha w miłości i nie może trafić na swoją druga połowę. Pozdrawiam :)

Gość glowna_szefowa
a co to ? zabawa w ciuciu babke czy jak ? :) jak mamy pomoc ? he ?

to całkiem poważna sprawa.... szkoda mi dziewczyny i tyle bo jest OK a nie wiem gdzie mozna znależć jakiegos normalniego faceta uczciwego koło 33 lat...

Gość glowna_szefowa
hehe uczciwy facet , wiek 33 , do glowy mi przychodzi tylko Jezus Chrystus :) reszta to zaklamane podstepne zdradzieckie wieprze. A jak powszechnie wiadomo , dla 60 dkg kielbasy nie ma sensu brac do domu calej swini :S

Gość AS26
Najlepiej się nie trącać.

Gość Aparat007
Glowna szefowa mnie rozwalila do reszty :D:D:D:D:D Jesli chcesz wyswatac kolezanke to najpierw musisz wkleic jej zdjecie, bo sa porzadni facecie ale ja np szukam kogos kto wyglada jak Jennifer Anniston lub alice greczyn. wiec...

Gość AS26
Udostępnianie prywatnych danych bez wiedzy i zgody właściciela jest karalne. Nie wolno uszczęśliwiać kogoś na siłę, jeżeli osoba, o której pisze autorka jest nieszczęśliwa w swej samotności, sama musi zacząć działać - nikt jej nie wyręczy. A nawet jeśli, to szansa na powodzenie takiej intrygi jest znikoma, nie warto ryzykować.