Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melargolciaaa8

3 latek z wysoką gorączką

Polecane posty

Gość melargolciaaa8

Od wczoraj mego jedynaka męczy wysoka gorączka i sporadyczny kaszel którego raczej nie wiązałabym z temperaturą. W nocy byliśmy w ambulatorium i wiem że osłuchowo jest czysty. Niestety choroba wybrała najgorszy moment z możliwych. Do przychodni mnie nie przyjmą ( najwcześniej w piątek ), prywatny lekarz jest na urlopie. Obawiam się że może to zapalenia układu moczowego które często przebiega bezobjawowo z wysoką temperaturą. synek od 2 tygodni popuszcza mocz do majtusi. Nic go nie boli. Czy ktoś miał podobny przypadek?

Gość litr mleka to dużo
zrób badanie moczu.

Gość melargolciaaa8
właśnie dziś zrobimy ale wynik będzie dopiero po nowym roku. Zastanawiam się jeśli to ma związek z drogami moczowymi to czy nie będzie za późno czekać tak długo? może powinnam jechać z nim wieczorem do szpitala? Ale czy w szpitalu cos poradzą tzn zrobią szybko badanie moczu?

Gość ojtam ojtam
u mnie jest coś takiego jak opieka całodobowa i tam dyżuruje lekarz kiedy przychodnia jest zamknięta tzn w nocy i w święta - na miejscu jest też labolatorium czynne całą dobę i na miejscu robią badania jak potrzeba