Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdq

Do męzczyzn

Polecane posty

Gość asdq

Witam mam kilka pytan do mezczyzn ktorzy plastycznie powiekszali penisa. jakich rozmiarow byl wasz penis przed a jaki jest po ( dlugosc grubosc) jaki byl koszt, gdzie to robiliscie, sa jaies zmiany z erekcje wytryskiem, co sadzicie o tym powiekszeniu, opinie kobiet przed i po zabiegu

Gość Maratńczk w ...
Nie koniecznie trzeba wydawać pieniądze.Długotrwałe ćwiczenia powiększą i pogrubią ten jeden element ciała od 3-4,5 cm.Twa to jakiś czas,ale chęć posiadania większego może być silniejsza.Penis jest schowany częściowo i trzeba to wyciągnąć na zewnątrz.Poprzez masaż jest też bardziej ukrwiony itd.To trwa,ale efekty są ogromne.Ja tak zacząłem sześć lat temu i mam to co chciałem osiągnąć.Teraz tylko parę minut poświęcam na takie codzienne ćwiczenia.Powodzenia :)

Pewnie do wniosków, że twój penis jest zbyt mały doszedłeś po kafelekturze.:O To nie jest forum dla ludzi o słabej psychice.

Gość asdq
Moj ma okolo 13.5cm dlugosci i 12.5cm grubosci, a co to za cwiczenia ?

maratńczk napisz cos wiecej, ile cm poszlo w dlugosci, w obwodzie, czy nie ma zadnych skutkow ubocznych zdrowotnych, konsekwencji w postaci pekajacych naczyn, wewnetrznych wylewow jakichs uszkodzen?

Gość RooPiNCHÓttt de cfanciszzzz
....moge pokazać i opisać instrukcje jak sie robi w trzy minuty sztuczno cipe do wyciągania fiuta na długosci......proste... o powiększaniu fiuta stoi w kamasutrze już i nie są to jakieś bzdury.....można też operacyjnidciąć więzadło i fiut ma wiekszy zasięg bez zmiany długości

Gość to jaki jest jego rozmiar
facet spadaj do nauki a nie na forum masz prawidłowe wymiary

Gość Maratńczk w ...
To jest długa lista różnych ćwiczeń,ale też i można swoje sposoby dopracować. Nie na tym forum.Mogę tylko polecić coś na temat : naturalnych metod przedłużanie poczytać.Nie mam już chęci na opis.Pęknięcia ? Jasne,że na początku będzie nieraz siny,bolący itd.,teraz już mogę z nim robić co chcę nie boli. Powiększył się o ok. 4 cm. i grubszy o 1,2-1,4 cm. w obwodzie.Mówię tylko,że na to trzeba wiele czasu,a resztę sprawdźcie na sobie.

ja te techniki znam, to ze trzeba czasu itp rowniez. jedyce co mnie zastanawialo zawsze to mozliwe negatywne zdrowotne konsekwencje. ktore np niekoniecznie musza byc widoczne od razu. najlepiej jakby sie jakis specjalista lekarz w tej ekhem.. "chujowej" :D dziedzinie wypowiedzial ale zdanie takiego wieloletniego praktyka jest pewnie niemal rownie cenne dlatego pytam ;)

Gość Maratńczk w ...
Miałem wielu kolegów w Niemczech i coś tam mi mówili o tym.Zacząłem na sobie eksperymentować i okazało się,że mają rację i teraz mam takiego większego :) Choć nie był mój za mały :) Kto chce może spróbować i sobie pofolgować parę dni,jak już z bólu nie wytrzyma.Dzisiaj to się śmieję,ale kiedyś :) bolał,a ja go ciągałem,kręciłem zginałem itd. Mi do szczęścia nie był potrzebny lekarz,moi koledzy wszystko mi wyjaśnili.

Gość 13,5 to mały
człowieku większośc ma takie fiuty

Gość ciarny z Africa
Ja mieć palma między nogami i fcale z tego się nie cieszyć, bo ja by chcieć pszylegnąć łonem do kobieta, a nie mogę, bo mnie moja pal ograniczać. Dobijam w kobiecie do dna i ona kszyczeć, żebym na jej migdałki uważał co fcale nie jest fajna sprawa. Wokalnie kochać się też nie być przyjemna bo gdy ona chcieć połknąć z yayami, mi w jej żołądek sienga i piecze od tego kfasu co tam jest.

Gość kalina czerwona
jakbys pracował tam gdzie ja (służba zdrowia) to byś zmienił pogląd na swojego penisa 13,5 to normalny rozmiar,bardzo dużo mężczyzn tak naprawdę ma bardzo małe penisy śmiem twierdzić,że dużo mniej niż 13cm

Gość kalina czerwona
pracując 8 lat tych tzw dużych widziałam może z kilkanascie

Gość MOJA ZONA ZAWSZE
ŚMIEJE SIE ZE MNIE BO W STANIE ZWISU MAM JAKIES 5-6CM I SAM MAM DOŁA JAK GO WIDZE ALE JAK STANIE TO JEST CAŁKIEM PRZYZWOITY 13,5-14,5 I 13 OBWODU ŻONA ZAWSZE MÓWI ALE DZIWNA JEST TA TWOJA PARÓWECZKA TAKI MALUTKI,A TAK POTRAFI UROSNĄC PONADTO JESZCZE NIE USŁYSZAŁEM OD ŻADNEJ KOBIETY,ŻE MAM MAŁEGO OCZYWIŚCIE JAK STOI WIĘC SIE FACET NIE PRZEJMUJ

Gość Nałogowy masturbant
kalina czerwona, a duży liczy sięod ilu? A co sądzisz o takich "dziwactwach" jak mój, który w zwisie kurczy się do 6 cm a w pełnym wzwodzie wydłuża do 15?

Gość kalina czerwona
tzn,że masz prawidłowego penisa,te tzw duże to jak w stanie normalnym mają powyżej 10-12 cm takie się spotyka,ale ich przyrost czasami podczas wzwodu wynosi raptem 3-4 cm wiadomo,że nie jest to reguła,ale prawda jest,że te mniejsze potrafią powiększyć się nawet o 100-150% ale też to nie jest reguła cecha indywidualna, widziałam już penisa około20cm jak równiez 10cm podczas wzwodu