Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

samotny, smutny sylwester

Polecane posty

Gość qioquyquyq
Nie za wcześnie na picie? Nie dotrwasz do północy :D Też siedzę dziś sam, ale dobrze mi z tym.

wstyd mi za to, ze oklamałam wszystkich...rodzinie i znajomym powiedziałam, ze ide na impreze...a tak naprawde siedze sama i juz pije.....umieram z miłosci i smutku

Gość baktery
niestety dla pasztetów to norma,nie martw się nie pierwszy i nie ostatni,przed tobą co najmniej 50-60 takich sylwestrów,gorzej jak ci kafeterie wyłączą,wtedy moze być mniej

tu nie chodzi o wygląd,, z tym nie mam problemu po prostu nie mogę się bawić gdy jego tutaj nie ma :(

Gość predatorrr
Czy naprawde trzeba sie az tak z tego powodu smucic?Ja tam wole spokoj,dobre winko i zakaski.Tez nigdzie nie wychodzimy,bo moja 2polowka lezy z 39temperatura i co,mam z tego powodu plakac?

A dlaczego okłamałaś rodzinę i znajomych?? Bo chyba to jest problemem że dziś spędzisz samotnie ten wieczór!

Gość baktery
jego nie ma ,nie było i nie będzie,jest kafe i będzie,ot cała twoja filozofia,ale wiesz co ,życzę ci żeby na prawde zjawił się ten twój wymarzony i żebyś szczęsliwa dziewczyno była,to tak na nowy rok

dzięki. :) okłamałam ich, bo nie chce żeby wiedzieli, że przegrałam tego sylwestra na całej linii

To dlaczego cię nie zaprosił do siebie aby się razem z tobą bawić!! Nie zastanowiłaś się nad tym?? Skoro jest twoją 2gą połową to powinien cię zabrać na Sylwestra!! Chyba w tym jest problem. Najzwyczajniej głupio było ci powiedzieć rodzinie czy znajomym że On cię nie zaprosił i dlatego skłamałaś.

To przykre że Twój Facet tak cię potraktował. Widać miał kogoś ciekawszego zabrać na Sylwestra! Pytanie brzmi!! Czy warto z kimś takim być??!! Zastanów się dobrze na tym pytaniem.