Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze_o_oddpowiedz

czy w drugiej ciazy zawsze brzuch jest wiekszy niz w pierwszej?

Polecane posty

Gość prosze_o_oddpowiedz

?

Gość FajnieByćCiężarną
NIE MA DWÓCH TAKICH SAMYCH CIĄŻ!!!! Po 1 wielkość brzucha nie jest zależna od niczego po 2 wiadomo jeśli kobieta jest grubsza w drugiej ciąży niż w 1 może mieć większy brzuch, zaskocze cię, ale jeśli sytuacja jest odwrotna również może być wiekszy brzuch :) Nie ma żadnej zależności.

Gość zsdcfvgbhnjkdblhv
nie większy, ale szybciej "wyskakuje"

Gość Małgochna
szybciej widoczny we wszystkich znanych mi przypadkach , ale większy niekoniecznie

Gość tikal
u mnie w drugiej ciąży brzuch jest mniejszy niż w pierwszej

U mnie był mniejszy i dłużej nie widoczny. W pierwszej ciąży jakoś w 7 msc miałam taki jak na zakończenie drugiej ciąży. Dodatkowo za pierwszym razem bardzo szybko było widać, tzn może nie tyle co widać, ale ja w spodnie nie wchodziłam już po pierwszym miesiącu bo miałam taki jakby wydęty i twardy. W drugiej ciąży do jakoś 4msc dopinałam jeansy, później np na basenie to jeszcze chyba w 6msc śmiali się ze mnie, że wyglądam jedynie jakbym się najadła :P Dopiero w ostatnim miesiącu mnie wysadziło, ale i tak wszystkie spodnie z pierwszej ciąży były dużo za luźne

Gość ja jestem w drugiej
końcówka 8 m-ca i póki co mam mniejszy niż w pierwszej. Aż się sama dziwię bo spodziewałam się że będzie większy :D

ja mam mniejszy. tzn tak mi się wydaje i wszyscy mi tak mówią no i przytyłam mniej. niewiele mniej ale jednak :P

na ogół brzuch zależy od płci jeśli dziewczynka to ona się bardziej chowa i brzuch jest normalny a jak chłopiec to jest duuży,czytałam o tym i zresztą mam foto mojej mamy w ciąży z moją siostrą ze mną i zbratem to tylko z bratem było widać brzuch