Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinia@

Jak to jest? .

Polecane posty

Gość Kinia@

Mam 17 lat i chciala bym dowiedziec sie jak to jest gdy dwie dziewczyny uprawiaja sex . Na sama mysl robi mi sie goraco

Gość doświadczony przez życie
gdy dwie dziewczyny całująsię, to będzie padać deszcz, gdy uprawiają seks jest prawdziwe oberwanie chmury.

Gość Kinia@
Ja pytam powaznie . Na durne wpisy nie bede odpowiadac

Gość Kinia@
Pytam . A nie odpisuje na durne wpisy .

Jak się wchodzi na takie forum to siem tak ma Kiniu@. -,- Wejdź sobie na czat WP "lesbijki", jest tam sporo starszych (ok, może nie aż tak starszych) pań, które szukają sobie dziewczynek, oczywiście za kasiorkę - wejdź, a i się dowiesz, i kiesę napełnisz. Wjem, bo polujem na te panie i uwielbiam je robić w ciula.:classic_cool:

O! Teraz będzie krążyć o mnie wieczna historia, że sprzedaję się namiętnym starszym paniom urodzonym tuż po wojnie. :classic_cool: Tej pierwszej. :O Nowa jakość prostytucji w świecie, gdzie nie ma mężczyzn, a są Eves i Adams.😴

Gość belinea AAA
jak dwie dziewczyny uprawiają seks to albo: albo są lesbijkami i tylko to je kręci albo są hetero i tylko się nakręcają, rozgrzewają, szkolą się nawzajem w technikach miłości, np w robieniu pokazów masturbacji. A przy okazji robią sobie nawzajem dobrze. I takie (to drugie) podejście jest ekstra, facetom nie przeszkadza, są wręcz w siódmym niebie jak mogą popatrzeć, choć troszkę, lub tylko pozostawiają swoje partnerki żeby się razem nakręciły. Może to być pod pozorem masażu czy jakiegoś zabiegu kosmetycznego np depilacji intymnej. Tak zresztą najłatwiej dziewczynie zaaranżować takie spotkanie z inną kobietą. Albo zaskoczy i będzie akcja albo skończy się na wzajemnej pomocy.

No właśnie się zastanawiam co z niezgułami zrobić. Wychodzę na małą imprezę i trochę boję się je zostawiać same, zwłaszcza, że trzy to miesięczne kocięta, jedna ma pół roku, więc to będzie pierwszy Sylwester w jej życiu, a piąta...Piątą się nie przejmuję, jest gruba i gruboskórna. :P Pewnie zostawię łazienkę otwartą i ustawię tam transportery, bo nic lepszego mi nie przychodzi do głowy, tylko tam nie ma okien.

Gość Kinia@
No fajnie to musi wygladac . Masarz albo depilacja

Gość Kinia@
No to trzeba czekac do lata . A moze jakas dziewczyna uchyli rabek tajemnicy