Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MyciA :-)

Potrzebuje pomocy dziewczyny:(

Polecane posty

Gość mama dwóch dziewczynek
tu na forum ja to ostatnio pewnej dziewczynie napisałam - ciąża to dopiero początek troski i niepokoju o własne dziecko ... ja mam o tyle trudniej, że pracuję z dziećmi z różnymi obciążeniami, na codzień spotykam się z rozmaitymi problemami/trudnościami/niepełnosprawnościami... pracuję z ludźmi i ich emocjami, znam wiele historii i wiem, jak czasami niewiele trzeba... ta wiedza w ciąży nie była mi potrzebna ... czasami lepiej nie wiedzieć, bo właśnie "wszystkie objawy pasują"... dlatego tym bardziej niczego nie szukaj, nie czytaj, nie analizuj ! Na forum porozmawiaj na inne tematy, ewentualnie o ciuszkach/wózkach ;-) Na prawdę wszystko będzie dobrze, przy dzisiejszej technologii usg stany patologiczne są wykrywalne na tym etapie ciąży. Skoro lekarz nie widzi problemów, to ich nie ma. Ciesz się ciążą...

Gość mama dwóch dziewczynek
oj tam... u Ciebie końcóweczka ;-) fajnie ;-) ja mam sentyment do ciąż i ciężarnych, zaglądam do wózków, zachwycam się niemowlętami... ale tak przeżyłam drugą ciążę, że chyba już nie będę gotowa na więcej dzieci... i dokładnie tj powiedziała Twoja siostra... ja też w pierwszej ciąży nie wiedziałam o tych sprawach "nic" ;-) nieplanowanie w ciążę zaszłam, późno się dowiedziałam, więc tylko patrzyłam jak wszystko zorganizować do porodu. Internetu nawet nie miałam wtedy jeszcze ... I dobrze, bo wszyscy znamy mechanizm samospełniającej się przepowiedni...