Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataliaaaaaa90

chlopak nie chce mnie znac

Polecane posty

Gość nataliaaaaaa90

Czesc, sama wlasciwie nie wiem czemu tutaj pisze, ale jest mi ciezko, i chyba chcialabym sobie w pewien sposob ulżyc, mam 22 lata, mialam juz kilku chloapkow, ale tym razem to bylo cos innego, ja czulam sie inaczej, zakochalam się, wczoraj moj chlopak (z ktorym jestem co prawda stosunkowo krotko-pol roku) powiedzial ze nie chce mnie znac, dostal smsa zeby mnie pilnowal bo mnie to mialo pol miasta, co jest nie prawda. On byl moim 4 chlopakiem w lozku... nie chcial słuchac nawet zadnych wyjsnien...nigdy nie bylam wobec niego nie fair, nigdy go nie zdradzilam a i tak potrafil mi wypisywac czy mam kogos, czy go nie zdradzam, nie ufal mi, sama nie wiem czemu, byl strasznie zazdrosny, ale probowalam z tym walczyc, rozmawialam z Nim, zapewnialam ze nigdy bym czegos takiego nie zrobila. Teraz wrócila do mnie przeszłosc, nie znalam wtedy jeszcze mojego dotychczasowego chlopaka, i wiadomo mialam wolna reke, spotykalam się z kim chcialam, bo przeciez bylam wolna, z jednym sie przespalam, co bylo moim wielkim bledem, ale coż nie cofne czasu, i ten teraz napisal tego smsa do mojego chlopaka, ze ja z nim spalam itd, przyznalam sie bo przeciez to prawda, ale to bylo zanim się poznalismy...mimo to moj chlopak nie chce mnie znac...ale powiedzcie po co mialam mu mowic z kim spalam zanim sie poznalismy, przeciez to przeszlosc, a on nigdy nie pytal, ja sama nie chcialabym wiedziec z kim spal on, bo po co? sama juz nie wiem co robic...mielismy spedzic razm sylwestra a teraz przyszlo mi siedziec samej...jest mi przykro... P.S. mam nadzieje ze ktos zrozumie cos z tego co napisalam...

Gość jest straszny problem
przykro mi ale lepiej pogadaj z tym kolesiem a chlopakowi rzez smsa maila wszystko wytlumacz i powiedz od poczatku do konca - on tez sie zle zachowuje

Gość nataliaaaaaa90
tłumaczylam, ale on powiedzial ze tamtego zabije a mnie nie chce znac, nie chce sie przed nim ponizac i blagac o wybaczenie,bo bedac z nim nie zrobilam nigdy nic zlego. do tamtego kolesia nie mam co pisac bo bedzie czul satysfakcje ze zniszczyl mi zwiazek, bo przeciez o to mu chodzilo, on nie mogl ze mna byc, to po co mialby byc ze mna ktos inny, taki typ...

Gość jest straszny problem
natalia - facet nie jest ciebie wart zachowal sie jak debil- to bylo wiele przed nim :/ jezeli nie potrafi sobie tego zrozumiec nie jest wart wojego zchodu i tyle

Gość nataliaaaaaa90
dziekuje bardzo za odpowiedz, zycze szczesliwego nowego roku

wspolczuje Ci .Nie zaluj tego co bylo , bo to bylo twoje zycie przed nim i tylko twoje . Nie ufal juz Ci wczesniej a ten sms , tylko przyspieszyl pewnie jego odejscie . Nie mialabys spokoju z facetem, ktory nie umie zaakceptowac przeszlosci swojej partnerki. Kazdy ma jakas przeszlosc .Taka czy inna . Jesli tak mu trudno, to powinien sobie poszukac dziewicy . O ile ona zaakceptuje jego przeszlosc ma szanse na swoj spokoj wewnetrzny . Nie po drodze wam bylo .Beda inne Sylwestry -glowa do gory.

Gość jest straszny problem.
natalka przykro mi ze tak ci wyszlo zaraz przed nowym roiem - tobie rowniez ycze aby 2013 byl lepszy - idz z kolezankami sie pobaw nie ma senu siedziec i plakac :)

Gość nataliaaaaaa90
tylko oni sie znali z widzenia, tak na czesc, i bedac ze swoim chlopakiem, nigdy nie powiedzialam ze znam tego drugiego...tak naprawde nie chcialam go znac, bo okazal sie jakims psycholem...czuje sie z tym zle...ze nie powiedzialam mu wczesniej, ale pewnie zareagowalby tak samo jak teraz...

Gość jest duzy probelm
a on ci powiedzial z kim spal przed toba ? jak byscie sobie mowili odrazy byla by inna bajka ale nie wchodziliscie a takie tematy - nie masz czego zalowac a tym bardziej nie masz co sie zle czuc. on jest kretynem nie ty

Gość nataliaaaa90
napisal mi zyczenia na nowy rok o 12, ze zyczy mi zebym byla z nim zawsze, rozesmialam sie...nigdy nie zapomne mu tego sylwestra, pilam szampana, i samotnie patrzylam w okno, ogladając fajerwerki, i wyjąc...teraz wydzwania, pisze...ale ja nie mam ochoty juz odpisywac ani odbierac...mam juz dosc tych dziecinnych klotni:( boje sie ze nie dam rady:( nie chce juz tak zyć...nie chce byc na kazdym kroku podejrzewana o zdrade.

Twój facet to jakiś dzieciak.Nie zdradziłaś go a to co robiłaś będąc sama-to tylko i wyłacznie twoja sprawa.Na Twoim miejscu poszukałabym sobie kogoś bardziej dojrzałego,bo ten facet nie dorósł do jakiegokolwiek związku...

Gość nataliaaaa90
wiem wlasnie wczoraj to sobie uswiadomilam...zebralam wszystko w całosc...te wszystkie klotnie, o to ze po zajeciach jade do kolezanki, o to ze w ogole ide na studia, i jak my sie teraz bedziemy widywac, smsy czy ja czasem kogos nie mam, te ciagle klotnie mnie wykoanczaly, zabil we mnie to co najlepsze...kocham go, ale musze byc silna i nie ulec mu kolejny raz...