Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiiiiiikiiiii89

Sylwester - problem z facetem

Polecane posty

Gość kiiiiiikiiiii89

otóż dzis jest sylwester... jestem troche chora przeziębiona, mój facet także wieć myślałam, że posiedzimy sobie razem w domu, ale przed chwilą powiedział mi że on po 18 jedzie z rodzicami na imieniny szwagra i ze do mnie wpadnie po 20, jestem zła bo myślałam, że wczesniej się zobaczymy, czy mam prawo być zła, jak byście zareagowaly na takie coś, prosze o rady ?

Gość bigiiesmollss
Jaka Ty jesteś mało inteligentna :P Ludzi z forum pytasz jak masz postąpić w swoim życiu i do tego w tak błahej sprawie ?

Gość dfghfhsjjhjhkkhkhkdfgdkghdhk
Hahah,poziom ludzi tutaj przekracza dno. Coś mi się zdaje, że niedługo pojawi się topik jak dobrze podetrzeć się papierem w toalecie, albo jak powiedzieć facetowi że chce w kakao

Gość kiiiiiikiiiii89
a co w tym złego pytam co inny myślą jak by się zachowali to chyba nic zlego wiedziec co ktos mysli prawda

Gość dfghfhsjjhjhkkhkhkdfgdkghdhk
Ale w takiej sprawie ty pytasz? Poza tym co się takiego stało? Ziemia się rozstąpiła? Powiedz mu ,że nie idziesz i tyle.

Kurde, na rzęsach bym poszła się bawić, a Ty zachowujesz się jak jakiś piernik. Jestem trochę przeziębiona... Ja pierdolę, co za pokolenie zjebane.

Gość kiiiiiikiiiii89
ale ja wlaśnie miałam nie iśc on sam ma isc z rodzicami na imieniny szwagra a ja myslałam ze bedzie wczesniej u mnie i troche mi smutno, ja pytam o rady a wszyscy mnie tu atakuja

Gość kiiiiiikiiiii89
ale plan byl taki ze siedzimy razem w domu u mnie

Gość WJT
nie każdy lubi się bawić na takich sztywnych imprezkach.Ja wolę kameralne i bym nie poszedł.

Gość to samo co inni
no skoro wpadnie po 20 to pewnie już zostanie?

Gość WJT
Nie idź i tyle-pokaż,że Twoje zdanie "kamieniem leży" i jak się z tobą umawia to nie powinien sobie w kulki lecieć.

Gość wsdsfgbhnmnbv
no i co za problem ze przyjedzie do ciebie o 20 a nie o 18? przeciez macie cala noc dla siebie, nie przesadzaj

Gość kiiiiiikiiiii89
w sumie moze macia racje moze troche przesadzam, choc teraz sie z nim pokłócilam i juz nawet nie wiem czy o 20 przyjedzie, mam doła