Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malagaa

SZCZUPLA DZIEWCZYNA A CIAZA

Polecane posty

Gość Malagaa

Witam was kobietki , mam pytanie czy sa tu strasznie chude dziewczyny ktore byly w drugim miesiacu ciazy ?? mianowicie chcialabym sie dowiedziec czy bylo po was cos widac (w sensie brzuszek ) czy jakos sie powiekszyl znaczaco jak to bylo ? ja dzis zrobilam test i wyszedl mi pozytywnie ale dla pewnosci ide do ginekologa... dwa miesiace okres mi sie spoznia ale zawsze mialam nieregularne... i stad to moje pytanie zastanawiam sie czy po mnie byloby cos widac bo wygladam jak kosciotrup pozdrawiam

Gość wiewers
Nie za bardzo bylo po mnie widac, jakbym sie lepiej najadla. ;)

Gość Malagaa
no wlasnie tez u mnie tak to wyglada ale tlumaczylam sobie tym ze poprostu najadlam sie jak kon i dlatego mam taki brzuch :P

Gość Malagaa
No dziewczyny piszcie bardzo mnie to ciekawi ! :)

Gość Jateżjużbymchciała
Powiem tak. Moja siostra jest bardzo szczupła i jest w 3 pod koniec 3-go miesiaca. dopiero ostatnio zauważyłam cokolwiek ale to tak jakby troche za dużo zjadła mnie też czasem taki brzuch się robi jak zjem troche.;p A w drugim miesiącu zupełnie nic nie widziałam;)

Gość dffffffffffffffeeeeeeeeeeeeeee
Bylam bardzo szczupla i niska przed ciaza. Ale ciaze bylo bardzo szybko widac, kolo 11-13 tygodnia znajomi widzieli po mnie-puchla mi twarz i rosl brzuch w zastraszajacym tempie, mialam duzo wod i duze dziecko, wygladalam jak na blizniacza ciaze. Najpierw widac bylo brzuch, dlugo nic, a potem mnie. Z tylu nie bylo widac, ze ciezarna jestem, ale z boku i z przodu masakra byla :P

Gość enkepenke
ja jestem b szczupla i brzych dopiero bylo mi widac w 5 miesiacu.

Gość malagadzaga
ja tez jestem niska i szczupła ciąze dośc szybko było widać jeszcze nie zrobiłam testu a juz zastanawiałam się czemu spodnie są takie ciasne:)) cały brzuszek miałam z przodu był duuuży ale z tyłu praktycznie nie było widać ciąży

Gość Malagaa
dzieki dziewczyny ze piszecie :) no wlasnie tez jestem niska i bardzo chuda wiec u mnie powinno byc widac dosyc szybko wnioskujac z waszych wypowiedzi :)