Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anaga

wypukłe czoło

Polecane posty

Gość anaga

czy to powód do radości czy rozpaczy?

Gość oceniacz
fota :classic_cool:

Gość anaga
mam lekko wypukłe (nie tak jak rihanna) :D, i mam takie lekkie jakby zakola od tego ,

Gość Agonia 36
A wolalabys miec wklesle?

Gość verucaaaaaaaa
wypukłe czoło to moje marzenie! Ja mam płaskie czoło, coś mniej więcej jak Natalia Oreiro albo Srasia Cichopek, tylko ze ta ostatnia ma niskie. Zawsze miałam na tym punkcie kompleks.

Gość anaga
wydaje mi sie że płaskie czoło jest ładniejsze , bo np z profilu jednej strony twarzy nie ma takich uwypukleń, dobrze że są takie rzeczy którymi można coś skorygować :P

Gość renatka szmatka
wypukłe czoło jest fajne. Ja mam takie i uwielbiam swój profil. To taka uroda trochę jak dziecka. Dzieci też mają takie czoła. Kobiety z takimi czołami wyglądają długo młodo. Płaskie czoło kojarzy mi się z koniem

Gość anaga
no włsnie ja mam troszeczke urode takiego niemowlaka bo mam wypukłe czoło , i górna część nosa gdzie jest załamanie to nie mam wyrażnej kreski tylko takie zaokrąglenie :D i mam troche zadarty nos , zawsze żle mi sie kojarzyła taka uroda :/

Gość renatka szmatka
pewnie jestes bardzo mloda. Ale za pare lat docenisz taka urode, bo odejmuje lat. A jak będziesz mieć 50 jak moja mama, to już wogóle sie bedziesz cieszyc

Gość anaga
no pewnie tak :Dtylko akutualnie mając 18 lat bez makijażu wyglądam jak to moja mama określiła na 15lat :D

Gość pasztet girl
faceci wolą wypukłe i wysokie czoła, ponieważ mam takie jak Cichopek nikt nigdy się mną nie zainteresował, natomiast koleżanki z b. wysokim i wypukłym czołem mają niesamowite powodzenie

Gość renatka szmatka
ja mam 30 a ostatnio mi dawali 24... tak wiec masz powody do radosci:) mam bardz wypukle czolo, zadarty nos, i te zaokraglenie miedzy czolem, a nosem

Gość anaga
nie jestem sama ,ogólnie to nie narzekam na swoją urode bo wiekszość chwali , a pytam o czoło bo koleżanka ostatnio mi powiedziała że mam wypukłe (wcześniej nie przyjmowałam tego do wiadomość, teraz sama zaczełam to zauważać ), uskarrzając sie że ona ma płaskie :D

Gość hjhgfds
zalezy jak bardzo wypukle. i jaka masz cere. jak normalna to wporzadku, a jak ci sie przetluszcza to swiecace czolo mocno daje po oczach :p (kolezanka ma takie)

Gość mansiorka
ja też mam wypukłe i nie lubię go, bo dodatkowo jest wysokie. Zawsze mi się podobały płaskie, niskie czoła i brak tego zaokrąglenia nad nosem, bo w świetle sztucznym takie wydęte wygląda jak baniak :/

Gość SobieskaPaula
Też mam takbjak Mansiorka :''(

Gość gość
Też mam wypukłe czoło i w dodatku wysokie! Kiedyś nie zwracałam na to uwagi, ale w gimnazjum rówieśnicy zaczęli się z tego naśmiewać. Zaczęło mnie to irytować. Przeglądałam się w dwoch lusterkach z tego powodu, gdy sama to zauważyłam to myślałam że sie porycze. Teraz już nie zwracam na to aż takiej uwagi, ale nie w każdej fryzurze z profilu wygląda się ładnie ;/ Niektore jeszcze bardziej je uwydatniają. Pamiętajcie, że jeżeli macie takie czoło jak ja to nie chodźcie z głową pochyloną do przodu *wydaje sie wieksze wtedy* starajcie się chodzić z "podniesioną głową" tak jak w powiedzeniu. A WY WYPOWIEDZCIE SIE FACECI CZY WAS TAKI DEFEKT IRYTUJE CZY JARA?

Gość gość
Ja mam plaskie i sie podobam. Mam tez spory i lekko garbaty nos ale to widac nie przeszkadza :) jestem naturalnie szatynka teraz ruda a dlugo bylam blond. Mimo wysokiego czola spinalam wlosy na srodku czola do tylu swego czasu, teraz przedzialek lekko z boku. Odkad skonczylam 13 lat mam powazne rysy twarzy troche meskie dziwie sie ze to sie podoba ;) no ale ;) Mam ladnego faceta i mialam wczesniej takich a nie sadzilam ze bede miala kogokolwiek jako nastolatka z tradzikiem. Wiec glowy do gory!