Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze po lewej stronie

19latka i 40latek?

Polecane posty

Gość zawsze po lewej stronie

mam 19 lat od 10 miesięcy spotykam się z 40latkiem po rozwodzie, bardzo mi się podoba, wspomaga finansowo i uwaga nie oczekuje sexu, to bardzo kulturalny i ciekawy facet, tylko ,że pojawił się problem..on kupił mi pierścionek zaręczynowy a ja nie wiem co mam mu powiedzieć, bo nie czuje tego by to był mój jedyny.

Gość autorka topikuu
z seksiem sie nie spieszy bo mu nie staje juz

nie spieszy się bo jak Cię złapie na ślub to tak Cię stłamsi w domu że będziesz mu usługiwać we WSZYSTKIM widać jesteś taka sierota pewnie :D będziesz od niego zależna finansowo bo przecież rodzice Cię z domu wywalą i tańczyć jak Ci zagra pomogłam prowokacji?:)

Hej :) tez mam 19 lat i spotykalam sie ze starszym mezczyzna... Sex-u nie bylo. Tylko spotkania i mile spedzony czas( kino itp)... Potem tez mi sie oswiadczyl. Ale nie zgodzilam sie. Bo to nie TEN JEDYNY. Zastanow sie czy on da Ci szczescie... A z milosci nie rezygnuj, szukaj jej... Wytlumacz mu swoje uczucia, badz szczera z nim. Kulturalny facet zrozumie. Powodzenia mała! ;)

Gość hiena z jedną nogą
mialam taka sytuacje tyle,ze ja mialam 22 lata i tez dostalam pierscionek...mimo,ze on byl zonaty i nie rozwodzil sie, uwazaj! ale seksu sobie nie zaluj, mimo jego 40 lat to byl moj najlepszy kochanek