Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczlala

Męska dziwka

Polecane posty

Gość nówka pięciozłotówka
FAKT autorka powinna post na ZAKUPY zamieścić:P choć może jak się dobrze groszem takiemu podsypie to będzie uczuciowo? kobiety w związkach potrafią kochać za kasę,to i facet pewnie da radę;)

Gość widokufka s karaibuf
oni w wiekszosci pszypatkow kochają za dupę wikt i opierunek ci od kochania za kase to jósz wyrzsza szkoła jazdy :D

znaczy dostaje się produkt idealny,ciało,umysł i cała reszta...hmmm godne zastanowienia no i nie focha sie,bezawaryjny zapewne:P ..coraz bardziej to interesujące;)

Gość widokufka s karaibuf
produkt idealny nie istnieje w dobie chińskiej produkcji zalewającej świat teraz wszystkie nawalają po okresie gwarancji :D

po moim użytkowaniu i tak nie nadawałby się do ponownego użytku:P może na raz się by nadał:D ale musiałby mieć to coś zeby zawładnąć mym umysłem,pożądanie rodzi się w głowie..więc wymagania są spore:O

Gość How about that
Dziewczyno, jak masz kase i potrzebe to nie pytaj tylko do dziela. Kogo Ty tu pytasz? Prawiczki, desperaci z zaburzeniami i pryszczate stwory zaslinione na widok jakiejkolwiek baby bez majtek, nawet wirtualnej... Zeby to bylo chociaz forum o paralotniarstwie ale nie...co za zryte lby siedza na babskim forum i zadaja pytania "ile wazysz?". Dziewczyno, zaplacisz za meska prostytutke, wybierzesz dokladnie takiego faceta jak Ci sie podoba, powiesz czego chcesz i to dostaniesz. Klient nasz Pan.

Gość ddddefvdderfd
Autorka musi być naprawdę szpetna że musi po dziwków latać. Ps. A tak mówicie na mężczyzn co chodzą do prostytutek.

Gość koci zezwłok Alika
niekture produkty nawalają zaraz po zakupie :D wtedy pozostaje tylko niesmak pieniedzy wyrzuconych w bloto ;)

Gość piciakuciamelakucia
nie wiem jaka jest autorka,ale ja jestem dość smakowita podobnoż ee...taki to daje zapewne jakąś gwarancję,że będzie wszystko żarło jak trzeba:) niedługo będę miała urodziny,może zrobię sobie taki prezent;)

Gość kierowca rosomaka
wybacz smakowita ale, chleb z margaryną ma sie nijak do chlebka z nasłem

Gość rddr ess te
A krętymi myślą, że kobiety chcą miłości. Kobiety chcą kasy i porządnego rżnięcia.

Gość niekoniecznie musi być szpetna
pewnie jest inteligentna,wie czego chce,i nie chce jej się starać,umawiać,etc zupełnie sensowne,powinny być takie agencje,że sie wie -ze się sięga po czysty sprawdzony towar,z rekomendacją najlepiej

Gość How about that
Autorka szpetna? Taaaa jasne... Jak myslicie chlopcy ile razy kobieta byla rozczarowana po tym jak sie rozebraliscie? A ile razy kiedy sie zabraliscie DO DZIELA? Myslicie ze po co tyle kobiet udaje orgazmy? Po to zeby ta zenada szybciej sie skonczyla...

Gość oj nie chytaj się słówek
nie używam margaryny i niczego przetworzonego dziwnie zapewne nie smakowałabym każdemu,ale też i mi nie smakowałby każdy

Gość hfhfjfb
Dlatego facet powinien ruchac i ruchac by później być dobry

Gość 2184643565645
Za dobry sex odpowiedzialne są dwie osoby a jak wy kłody i wszystko ma robić facet to sory

Gość to jest najgorsze co kobity
robią,udają,udają wszystko,zakochanie-zeby miec chłopa bo tak wypada,albo zeby miec zabezpieczenie finansowe,w łozku udają ze im dobrze,a potem się okazuje co wypisują choćby tu,jak mogą osiagnąc orgazm,jak nie znają swojego ciała,jak działa,budowy anatomii,to też jest ważne,nie potrafią szczerze rozmawiać w związku,a to się dotyczy obojga partnerów taka jest prawda panowie-większosc kobiet udaje,nie wiem po co-bo tez jestem kobietą-i jak o tym opowiadają kolezanki to dostaję wytrzeszczu,nie lubią sexu,sex ich boli-to najczęstsze słowa szok, więc robią to..po coś..marnując zycie na grę aktorską

Gość oferta Żigolaka
Jestem Żigolakiem ,40 lat z okolic Żywca.Jestem zdrowy,szczupły,bez brzucha,specjalizuje sie w minetkach...Niemam stałej ceny ,to Klijentka wycenia mnie. Kontakt e-mail(tak ruski bo bezpieczniejszy): robosz@mail.ru

Gość gość
Szukam męskiej d***** dla przyjaciółki ;) ktoś, coś? Jeśli tak to proszę o kontakt.

Gość gość
17-34 miejscowość ?

Gość Gorący misiek
Ja jestem bardzo chętny na darmowy sex oczywiście jestem prawiczkiem z powodu mojego wieku ale moze któraś z pań pomoze mi to zmienic

Gość gość
Szanowne panie kobieta nie powinna płacić za sex. Zapraszam do siebie mam 25lat jestem ze śląska spełnienie fantazje będę kochankiem tylko napisz Patryk9425@interia.pl