Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle by iOS6

Nowy pomysł rządu: Od 2014 r. każda rodzina zapłaci abonament RTV.

Polecane posty

Gość cOOle by iOS6

Abonament radiowo-telewizyjny zostanie zastąpiony opłatą audiowizualną. Opłata audiowizualna będzie wynosić 11-12 zł miesięcznie. To mniej niż abonament RTV, który w 2013 roku będzie wynosił 18,65 zł za miesiąc (przy czym tylko za odbiornik radiowy trzeba płacić 5,50 zł). Opłata audiowizualna będzie niższa od abonamentu, ale za to będzie obowiązywać wszystkie gospodarstwa domowe, a nie tylko te korzystające z telewizji lub radia. W Niemczech taka opłata obowiązuje od 01.01.2013 r. Szczęśliwego Nowego Roku 🖐️:D:classic_cool:

Gość cmbjs
a niby w jaki sposób zaczną to ściągać? To jawne łamanie prawa, bo dlaczego kots ma płącić za coś czego nie posiada??? sama nie mam w domu ani TV ani radia, więc niech mnei cmokną w dupę

Gość kafe obserwatore :)
o co ten szum? zdecydowana wiekszość ma odbiorniki tv/radiowe i nie płaci. Czy to też jest ok?

Gość elemeledutki
Wypieprze tv i radio z domu i niech się pieprzą

Gość elemeledutki
Tak kafe obserwatore :) bo płacę abonament za kablówkę i tvp 1 i tvp 2 nie potrzebuje, jak nie chcą aby ludzie oglądali, to niech swoje programy zakodują.

Gość Bardzo dobry pomysl
A pieniadze powinny byc przeznaczone na rozwoj sportu w Polsce.

Gość gość
a co kto zapłaci za nadawanie na multipleksie tvTrwam, o.Rydzyk do ch***a pana?, Durnych polaczków ma od tego.

Gość gość
W De od tego roku juz weszlo takie prawo i kazdy musi placic .chociaz ludzie tez nie chca no ale wyboru na razie nie mamy

Gość gość
Ja nie mam telewizora i radia...

Gość gość
słyszałam, ponoć ma być to wliczane w zużycie energii - czyli w rachunkach za prąd .

Gość gość
to już jest polska norma , walenia w duupę rodaków, z poprzednich lat mamy podatek Belki, a co Tusek gorszy, też musi zostawić po sobie podatek.

Gość kalinkusia1991L
i bardzo dobrze , możemy płacić, ale podatki powinny być niższe jeśli mamy być uczciwi