Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaa3456

Spędziłam noc z nieznajomym, który okazał się moim nowym szefem-co robić?

Polecane posty

Gość martaa3456

faceci mnie onieśmielają,ale jednego wieczoru Marcin sprawił,że poczułam się najpiękniejsza i wyjątkowa. Nie mogłam uwierzyć, kiedy taki nieziemski przystojniak podszedł do mnie w klubie..zaczeliśmy rozmawiać,tańczyliśmy..czułam się jak we śnie..bez żadnego krępowania,nieśmiałości..tematy do rozmowy nam się nie kończyły,dawno już nikt mnie tak nie rozśmieszył...nie wiem jak to się stało,ale spędziłam z nim noc..(nie wiem gdzie sie podział mój rozsądek)..przeżyłam z nim swój pierwszy raz(zawsze myślałam,że zrobie to z kimś kogo bede kochać a nie z nieznajomym)...ale co najlepsze w tym...nie żałuje, bo to było coś tak cudownego,że nie potrafię tego opisać....a co ja zrobiłam?..UCIEKŁAM,rano jak się obudziłam i zobaczyłam go śpiącego obok mnie to się przestraszyłam..zabrałam swoje rzeczy i się wymknełam... Okazało się, że nieznajomy o imieniu Marcin to mój nowy szef jak go zobaczyłam to myślałam,że się zapadnę pod ziemię...mineły trzy miesiące od spedzonej wspólnie nocy i miałam nadzieje,że mnie nie pozna,ale się myliłam..myślałam,że się stopię od jego spojrzenia...jak ja mam teraz iść w środę do pracy?

Gość nie iść daj namiary
ja pójdę, bo szukam pracy🖐️

Gość Tosia777
spokojnie dziewczyno, jeżeli to był Twój pierwszy facet to wręcz przeciwnie nie masz powodów do zmartwień. Okej wtedy emocje Cie poniosły uciekłaś, ale to niczego nie oznacza. A jeżeli on po 3 miesiącach Cie jeszcze pamiętał to widocznie nie byłaś jedną z wielu ;)

Gość ania41373
A co jeśli to ten jedyny? ;P

Gość marta3456
też tak pomyślałam..tylko głupio mi,że tak go zostawiłam:/ wiem,że pewnie przesadzam, denerwuje się przed spotkaniem z nim w cztery oczy..

Gość latte23
Taaa też czytalam tego harlequina ...w sumie cała seria szef- pracownica jest całkiem fajna dla odstresowania ;-)

Gość ania41373
dasz mu jeszcze?

Gość gbgn
a on wie, ze stracilas z nim cnote?

Gość prowo marne fakt
a moze fantazja kopciuszka

Gość zew ryczacej gesi
kto skasował o tym ze grzech zawsze przyciaga cierpienie