Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierowca bombowca

Mam 40 lat specjslnie piekny nie jestem ale mam swoje potrzeby

Polecane posty

Gość kierowca bombowca

a zona martwa, nigdy nie miałem poza nią innej kobiety, w końcu cos chcę poznac swiata poza smutym do bólu seksem, mam nadzieje że Bóg mi wybaczy

Gość kierowca rosomaka
co ma ci wybaczyć? że nie jesteś nekrofilem i nie chcesz ruchać truchła? :D

Gość kierowca bombowca
martwa ciemniaku to była przenosnia, jeśli ma ktos ochote dac komentarz to niech on będzie normalny, albo jak podszyw to zabawny

Gość wfffffffff
znajdź sobie paszczura zastępczego najlepiej starszą i wyżywaj się do bólu, to pomaga

Gość alalalalalal
to znaczy co kłoda w łozku???

Gość kierowca rosomaka
jak chcesz rozmawiać na tym poziomie abstrakcji jaśniaku to nie popuszczaj w pory zaraz po pierwszej wymianie ognie :classic_cool:

Gość kierowca bombowca
rosoma jestem zły i sfrustrowany, sorki, ale nie mam humoru na ironie... kłoda niby nie jest, loda zrobi mokra jest, ale wiecznie to samo, ilez razy sugerowałem to i tamto, jak groch o ściane, mam swoja cierpliwość, 15lat poslubie a jesteśmy ze sobą plus 7 lat, mam juz dośc monotoni, ona nawet nie jży co znaczy prowokacja męża, ciuch, ruch, wabienie, kurwa niestety mam juz dośc

Gość kierowca rosomaka
jej to powiedz

Gość kierowca bombowca
Komu zwalić konia anusem?

Gość kierowca bombowca
i w tym senk ze wielokritnie mówiłem, chciałem proponiwałem, ciuszki fajne, olejki, masażyki, ja pierdole co ja jakiś odkrywca mam byc a ona co, spagetti przez 22lata i gówno, jest postep, np. chciałbym jakos uwiecznic na foto nas, ale nie, fajna koszulka nocna nie, łazi w zasranych smieciach po domu, najlepsze co mnie popchnęło do napisania posta to wczoraj na sylwka stroi sie przez 2h w końcy cos tam ubrała, fajnego nie powiem ale ja juz wkurwiony, mniejsza, coś tam gadam a o na jestem stara ale jara, padłem smiechem na twarz, jara powiedziała, kurwa jara ale dla kogo, chyba pomyliła obuekty

Gość kurnajakto 666
Podewiańcimy? Poknurzymy? Pomuminkujemy? Pobuczymy? Pobajerzymy? Moje gg to 547322093 jakby co! Mój numer domowy to atari897671739orange Grypsujmy! Dewiańćmy! Knurzmy! Muminkujmy! Kwaterzmy! Buczmy! amstad505450483idea

Gość kierowca bombowca
najdupniejsze tez wzoraj było to, wie dobrze że brzydze sie rajstopami, nie lubie, co innego pończoszki, ale nie nigdy ich nie ubiera, nawet nie ma, ma albo rajstopy albo te babcine podkolanówki, kurwa, chuj opada na wstepie, najlpsze było wczoraj że ubiera te rajstopy co udają pończochy, nawet nie wiedziałem że takie sa no ale ubiera, do ud sa takie ciemniejsze i zakańczją sie pniby podwiązką, i mówi fajne co? ja o mało zawały ze smutku nie dostałem, żal na 102 kurwa czy wy kobiety wszystkie takie tandetne jesteśie?

Gość morros
cudzołóstwo to grzech może pobawcie się z małżonką w kamasutrę czy jak to się nazywa

Gość kierowca bombowca
może być i kamasutra, ale ona nie zaskakuje normalnych propozycji, o tu mówic o tak wyszukanej rzeczy, dlaczego dziwki wiedzą co potrzeba chłopowo a własna żona nie wie? jak to wyjasnić? nie mówie o wyuzdanym seksie na codzień, starczy raz na ruski kurwa rok ale aby taki był

Gość morros
to może się zmięcie miejscami ty na duł ona na górę

Gość kierowca bombowca
heh, dzięki za checi ale chyba mnie nie zasoczysz, oczywiście ona mnie wielokrotnie ujezdża, aczkolwiek słowo wielokrotnie jest ironią jesli mowa o związku 22letnim, z reszta te ujezdżanie jużnie ma dziś barwy i wiecznie takie samo, tylko jak coś próbowałem zmieniać ubarwiac ale nic to, ciągła martwica

Gość morros
to może idź z nią do seksuologa

Gość kierowca bombowca
zwykła rzecz, raz na rok choc niech żona zachowa sie wyuzdanie, wejdzie na mnie okrakiem, usiądzie na twarz, biustem niech pojeżdzi po ciele, nie wiem, nie mam extra wymogów, ale to co jest to woła o pomste do nieba

Gość kierowca bombowca
tak poradnia, chyba już po to aby sie nie rozwieść:) , sam nie wiem czemu tu pisze, szukam pocieszenia, rady, potwierdzenia że kazdy tak ma, nie wiem

Gość takajednaana
pończoszki... to może jej kup :) są podniecające :) również dla mnie i jak powiedział mi że lubi zaraz kupiłam zaproś ją czasem na randkę (tak dobrze przeczytałeś) niestety nie jestem mężatką ale w moim przypadku randki zawsze skutkują miło :):):) może uwiedziesz ją na nowo :) a i jeszcze jedno wykreśl ze swojego słownika słówka "stara" :P nic tak nie wkurza i nie dołuje w 2013 :P a poza tym powodzenia

Gość kierowca bombowca
jakąś tam kulture mam, czasem zapraszałem do lokalu ale juz mi sie nie che po rpostu, straciłem siły i nadzieje, żona mogła by być raz na rok jak kochanka prawda? taka jak w filmach, opowiadaniach czy ksiażkach, chyba mam od życia zbyt wielkie oczekiwania:(

Gość kierowca bombowca
heh przypominam sobie, kiedys kupiłem, raz ubrała, nie zrozumiała upodobań moich aczkolwiek jak sie ożeniłem znaczy była w moim guście, do dziś się ubiera fajnie, ale fajnie to nie jest to o czym tu pisze, fajnie mozna pomalować ściany itp

Gość nie rozpadnie sie
utnij sobie wacka albo idz na dziwy. nudny jestes i zalosny z tym swoim smeceniem. wez brom moze. zona ma w dupie twoje zachcianki, ciebie calego pewnie tam ma :P stary nudny dziadu ze smetnie wiszaca kijanka

Gość kierowca bombowca
oz własnie w pierwszym poście pisze że bede musiał iśc na te dziwy a tak nie chce, pozatym dzieki za podniesienie na duchu:)

Gość nie rozpadnie sie
serio. ona ma w dupie czy ci sie podoba to, czy owo. jestes dla niej zastepca kochanka do spraw finansowo-gospodarczych :P po tylu latach widzi w tobie brata i kumpla z obwislym cialem i za malym wackiem, a nie faceta. ja mam w dupie po 4 latach, co dopiero ona. ogarnij sie bo twoje jeki sa megazalosne, kolego.nikt ci nie kaze z nia byc. nie podoba sie- szukaj innej. ale nie poszukasz bo ci wygodnie w domku :P i tylko dziwy zostaja.

Gość takajednaana
nie smęcisz :) a poza tym 40.fajny wiek tak jak XXI :):):)

Gość nie rozpadnie sie
aha, zebys nie mial zludzen- ona ma w dupie rowniez to, czy jest "jara" dla ciebie czy tez nie :classic_cool:

Gość Gwdag
Ja tam sie jej nie dziwie widac ze odpychajacy z ciebie typ

Gość 40.to podobno najlepszy wiek
dla kobiety :) chce się :P mrrrr

Gość jakie pończoszki...
Dajcie jakies zdiecia,prosze !Mam 30+ i dotarlo do mnie,ze nie mialam nigdy pończoszek.Moze kiedys ,raz w zyciu :O Trzeba do nich specjalny pas? Sa chyba takie co trzymaja sie bez pasa ?????