Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...fty...

Co ona kombinuje?

Polecane posty

Gość ...fty...

Mam taka kolezanke z pracy (mezatka), ktora dziwnie sie zaczela zachwywac w stosunku do mnie. Ostatnio zadzwonila do mnie, rozmawialismy ze soba dlugi czas. W pewnym momencie zapytala mnie, czy odebralem od niej kartke swiateczna przeslana mailem oraz esa z zyczeniami. Zdziwilem sie mocno, gdyz niczego takiego nie otrzymalem. Mowie jej, ze nic takiego nie mam u siebie na skrzynce. A ona, ze jej przykro, bo wyslala mi oryginalne zyczenia i ekstra karte. Wysylala zyczenia tez do swoich kolegow i oni otrzymali to co powinni, a ja nie. Pozniej wyslala mi na Nowy Rok zyczenia - tym razem doszly. Jak skladalismy sobie tel. zyczenia, nie pytala czy karta z zyczeniami na kolejny rok doszla, czy nie. W ostatnim czasie sporo jest tego typu "dziwnych zbiegow okolicznosci". Do tej pory mnie tolerowala, a jak wyszlo, ze opuszczam zaklad pracy, w ktorym ona pracuje, zaczely sie jakies gierki i zwiekszone zainteresowanie moja osoba. Potrafila pisac, ze bedzie mnie jej brakowalo, w pracy nie bedzie tak jak kiedys, prosila abym to jeszcze raz solidnie przemyslal, pytala, czy bedziemy nadal utrzymywac kontakt itp. Co ona kombinuje?

Gość rany chłopie a skąd my
możemy to wiedziec? :o zapytaj jej :o Jesteś aż taki tępy?

Gość polna@mk
Ma chcące na seks idące zdradzić męża to dziś norma