Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość little sunshinee

facet którego kocham uzależniony od pustej dziewczyny

Polecane posty

Gość little sunshinee

problem w tym ze zakochalam sie w facecie zajetym... strasznie dluga i pokrecona historia, on jest w nieszczesliwym zwiazku woli cierpiec niz ona by miala plakac ona trzyma go na sile lzami przy sobie a jego kolei ciagnie do mnie, sam mowi ze ona go tlamsi, i wszyscy w kolo to widza a on nic z tym nie robi bo sie boi, chodzi rozj**any psychicznie ale trwa. jestesmy przyjaciolmi a w ktoryms momencie poczulam ze go kocham i oddam za niego zycie, on to wie, powiedzialam mu to wszystko, przepraszal za ta milosc ktora we mnie wzbudzil, za to ze mnie krzywdzi etc ale nadal nakreca te moje uczucia wzgledem niego. nie ogarniam tego. i choc wiem ze ich zwiazek sie rozpadnie ona ma 18lat on 27 kiedy ona wyjedzie na studia tak teraz nie moge jej zniesc przy jego boku za samo to ze zrobila z niego szmate, totalne popychadlo, co rusz sprawdza mu telefon, maila ciagle kontroluje... jest tak pusta dziewucha ze brak mi slow! a moja znajomosc z nim im badziej sie w nia wkrecamy tym bardziej ryje mi psychike. wiem ze to chore i powinnam zerwac znajomosc gdy go pokochalam jednak nie chce bo wiem ze mu zalezy i mnie potzrebuje ot i moj problem

Gość 34523523
uwazaj zeby go w dziecko nie wrocila, bo jak tak wzbudza litosc to bedzie wiedziala,ze dzieckiem go na zawsze przytrzyma :(

Gość TV Trwam bez koncesji
miłośc do narkomana Skarbie kończy sie w 99 przypadkach na 100 tak samo czyli na dnie

dziewczyno z was 3 to ty jestes najbardziej pusta bo sie komus w zwiazek wpierdalasz. wiec tez nic dziwnego ze ona mu sprawdza telefon skoro ty sie przy nim krecisz i kombinujesz...

Gość dfghjkjhg
nie rozumiem takich facetow i kobiet z reszta tez. chcesz byc z tak slabym psychicznie facetem?

Gość kurnajakto 666
Rozpadnie sie ten związek! Podewiańcimy? Poknurzymy? Pomuminkujemy? Pobuczymy? Pobajerzymy? Moje gg to 5533220 jakby co! Mój numer domowy to atari897678379orange Grypsujmy! Dewiańćmy! Knurzmy! Muminkujmy! Kwaterzmy! Buczmy! amstad505450483idea

uważam tak samo jak si-xa, po co się pchasz do czyjegoś związku? prawda jest taka, że jakby chciał być z tobą byłby z tobą, a nie z tamtą i wcale się nie dziwie, że mu zagląda do telefonu oficjalnie jesteś tylko koleżanką, a co się dzieje nieoficjalnie? telefony, smsy, maile? daj spokój jesli ma się rozpaść to po prostu na niego poczekaj, ale nie mieszaj się

Gość little sunshinee
w dziecko go nie wrobi bo matka ja zatlucze wiec by sie bala, predzej ja moge wpasc bo sie nie zabezpieczamy

Gość little sunshinee
on nie jest narkomanem, skad taki pomysl ??

Gość little sunshinee
nie wiem jak mu pomoc, on strasznie cierpi, jest tak strasznie nieszczesliwy w swoim zwiazku, a ona go trzyma na sile, kontroluje. wszyscy to widza tylko nie ona, i nie chce odpuscic

Gość little sunshinee
tak, sypiamy

i kto tu jest pusty... eh... przynajmniej nie krytykuj jej bo to ona tutaj najbardziej przegrywa. a koles sie niezle ustawil. narazie 🖐️

Gość little sunshinee
nasza historia nie jest taka, jest inna. ona naprawde chcialby od niej odejsc, ale ona mu nie pozwala. on sam jest bardzo czuly, wciaz dopytuje o moje uczucia, martwi sie tym ze jestem smutna, jest mu bardzo zle w tej sytuacji, jest rozdarty. a dziewucha jest pusta jak malo kto, naprawde, no jak mozna sprawdzac maile i sms ??

więc jesli ze sobą sypiacie wcale, ale to WCALE nie dziwie się, że tamta go sprawdza, widzi , ze cos jest nie tak, kobieca intuicja, zmiany w zachowaniu, ale wy jesteście po prostu podli, a on to już zupełny gnój bez honoru, zrobiłby młodej dziewczynie przysługę jakby odszedł, ale z godnością, wczesniej, a nie w momencie kiedy wpadnie z kochanką :O ja pierdole, nienawidzę czytać takich głupot przykro mi się robi, że ktoś robi z kogoś wariatkę tam gdzie się okazuje, że to ona miała rację

jak widac ma podstawy zeby go sprawdzac, ciekawa jestem czy ty bys siedziala z zalozonymi rekoma jakby cie twoj facet w rogi robil... troche zrozumienia dziewczyno przynajmniej okaz.

Gość little sunshinee
no jak podejrzewa (ale tego nie wiem) to sama powinna z godnoscia sie wycofac, zamiast sprawdzac i kontrolowac, nie uwazasz?

gdybyś czuła, ze facet nie jest w stosunku do ciebie fair, ze ma cos na sumieniu, ale się nie przyznaje nie próbowałabys na wlasną rękę tego sprawdzic? chocby czytając smsy? to dla ciebie oznaka debilizmu? :O

ona się powinna wycofać, a nie ty przypadkiem? jednak to z nią jest, chocbyś tu nam wmawiała, ze jest z nią tylko z litości uwierz gdyby nie chciał to dawno by z nią skończył, a tak tu porucha, tam porucha nawet jeśli kiedyś będziecie ze sobą gwarantuję, że za parę lat to ty staniesz się tą "paranoiczką" która sprawdza i kontroluje :O z takim "facetem" nie dziwne

Gość szagadka
dziewczyny przeciez to prowo! no nie ma tak idiotycznych lasek na świecie. Ona naprawdę nie widzi żadnej winy w sobie :-D

Gość idol z idola w x factor
facet jest moim idolem, potrafi sie ustawic. Dyma dwie mlodki, ktore zamiast go kopnac w dupe bija sie o niego. Dokad zmierza ten swiat? Dwie glupie puste dziewuchy, ale ta 18tka w odroznieniu od autorki chociaz ma odrobine honoru.

Gość trzecia świnka
jakie brednie facet ciągnie dwie sroki za ogon i wciska ci kit że niby ona nie daje mu odejść to zwykła przebiegła cipa a nie facet po co ma ją zostawiać skoro z tobą ma fajny (bo inny niż z tamtą) seks a całą reszte u niej zna więc jest bezpieczniej, bez szarpania, bez docierania się. jesteś taką frajerką że aż mi cię nie jest szkoda

Gość little sunshinee
dlaczego ja mialabym sie wycofac? to ona najbardziej meci, wszyscy to widza, jak nim dyryguje i jak nim rzadzi. a on boi sie jej lez, to naprawde wrazliwy facet, nie chce jej skrzywdzic

Gość little sunshinee
nie, to nie jest taka historia jakich wiele ze facet jest przebiegly i oklamuje mnie. nasza historia jest inna, on nie jest taki

Gość ghggjgjiij
18 latka rzadzi 27 latkiem? W zyciu nie uwierze. Ile trwa ten zwiazek?

Gość little sunshinee
no juz 2 lata. wiem ze sie rozpadnie jak ona pojdzie na studia, ale na razie musimy czekac

jestes glupia i jeszcze ta glupote usprawiedliwiasz. Jako facet napisze - gdyby Cie kochal to obecna kobieta bylaby juz dawno tylko wspomnieniem, a takie historie, ze nie moze od niej odejsc sprzedaje sie glupim kochanka. To pisal facet.

Gość nie rozpadnie sie
i mam nadzieje, ze dziewczyna zajdzie w ciaze i sie pobiora :) a ty wtedy nawet kochanka nie bedziesz. jestes bardzo glupia

tak mnie ujela twoja naiwnosc, ze bledow narobilem i zaczalem sie powtarzac :P ciekawe czy jestes dobra w lozku, czy po prostu inna dla niego. W pierwszym przypadku masz jeszcze jakies szanse, w drugim to ciebie w koncu kopnie a nie mloda.