Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość little sunshinee

facet którego kocham uzależniony od pustej dziewczyny

Polecane posty

Gość Agnieszka(
maa beee dzięki a Ty jaki znak jesteś?:)

Gość little sunshinee
nie chce i nie potrafie od niego odejsc, wiem ze mnie potrzebuje. naprawde jest nieszczesliwy w swoim zwiazku, wszyscy to wiedza, ale tylko ze mna moze o tym normlanie pogadac, wygadac sie. boli mnie ze musze czekac az do pazdziernika gdy ona pojdzie na studia, to jeszcze 9 miesiecy, plus kilka zanim ich zwiazek sie rozpadnie. zla jestem o to, ale w sumie do niego pretensji nie mam, bo wiem jak mu ciezko i jest zbyt uczuciowy na to by zrobic jej krzywde

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gdy cialo A odzialowuje na cialo B to cialo C sie nie wpierd*la! jak mozna rozwalac komus zwazek?! dziewczyno nawet nie wiesz jak czuje sie osoba porzucona dla kogos innego!

Gość Agnieszka(
Skorpiony często lubią być nieszczęśliwe Głównym winowajcą tego wszystkiego jest oczywiście on, jest najstarszy, powinien być mądrzejszy, jest zajęty i zdradza autorka jest wolna, więc praktycznie może robić co chce Ta 18latka jest mała i głupia, więc łatwo nią manipulować a on co wyprawia:/

Gość BarbarellaJF
Ty autorko taka wspaniała Samarytanka, tak? Wiesz, co Ciebie interesuje? Żeby faceta mieć dla siebie. Oczerniasz jakąś młodą, zakochaną dziewczynę, żeby tu zdobyć poklask. Nie wstyd Ci? Powiem Ci, że jesteś najgorszym typem kobiety, wcinasz się w związek ze swoim kroczem, bo taki jest fakt. Rozkładasz nogi przed facetem, żeby był zainteresowany. Wstyd. Niepojęte. Człowiek (prawdziwy Człowiek) poczekałby na dojrzałą decyzję faceta. Ty wolałaś mu dać. Nie jestem pewna, czy on Ciebie zechce tak naprawdę. Nie szanujesz siebie, więc nie licz na szacunek mężczyzny. Powiem Ci, że spotkałam na drodze tego typu panienkę. Próbowała mi męża odbić. Źle trafiła i dziś "liże rany".

Gość Agnieszka(
A ja bym nic nie zrobiła dziewczynie, która próbowałaby odbić mi chłopaka, uważam, że trzeba mieć honor, facet jak odejdzie do takiej, to dobrze, że przed ślubem wydało się, jaki jest, a jak nie odejdzie, to nie ma się czym przejmować.

Gość ja jestem koziorozec
a moj facet ryby, co powiesz o takim zestawieniu? Bo ja bym mogła bez końca :/

Gość Mikolajka 102
Agnieszka a co powiesz o zwiazku ona Byk on Ryby?

Gość little sunshinee
niestety, ale widze ze nic nie rozumiecie.

Gość BarbarellaJF
Agnieszko zapewnia, że nic jej nie zrobiłam. Sama sobie zrobiła. Skompromitowała się po prostu. Zrobiła z siebie idiotkę i musiała uciekać. Nie każdy facet poleci na łatwiznę. Mój mąż do takich właśnie facetów należy. Nie leci na krocze. Woli kobiety interesujące również na innych polach. Tamta spaliła się na wstępie.

Gość BarbarellaJF
Dodam, ale tylko jako sceptyczka, że ja jestem Rakiem a mąż Wagą. Nie wiem , czy to dobry, czy zły zestaw. Jednak jesteśmy ze soba ponad dwadzieścia lat i nie mamy większych problemów z dogadywaniem się na różnych polach.

Gość BarbarellaJF
crazy doskonale ujęłaś sytuację, brawo!

Gość vcdfdfcvv
Łosz matko, chcesz być z takim facetem, który nie umie zerwać z dziewczyną której nie kocha. Co to za face który da sie manipulować i to w dodatku sporo młodszej od siebie. To dupa nie facet.

Gość zagubiona w mlecznym budyniu
jesteś ...no nie nazwę po imieniu, a on jeszcze gorszy, jakby cię kochał to by nie był z nią. NAwet jakby miała sobie rozpruć brzuch łyżką, to rzuciłby ją dla Ciebie... ehhhh... naiwna i podła najgorsze połączenie cech u ciebie wystąpiło...

Gość Veronique Rossate
Agnieszko, a lew on i skorpion ona do siebie pasuja ?

Gość BarbarellaJF
Crazy, podoba mi się Twój dosadny styl. Mój mąż podobnie widzi świat damsko-męski.

Gość Agnieszka(
Lew i Skorpion nie pasują, choć mogą być sobą zafascynowani Ryba z Koziorożcem to już lepiej, ale ideał to nie jest, a nie jest źle A Ryba z Bykiem idealnie, wiele jest takich par i żyją zgodnie i szczęśliwie

Gość Agnieszka(
BarbarellaJF Aha, no to chyba, że tak :) Bo właśnie uważam, że kobiety powinny się szanować i nie "bić" o faceta itp

Gość Agnieszka(
crazy monkey tak, też uważam, że ciągnie dwie sroki za ogon i jest dumny z tego i cieszy się swoją "przebiegłością" i "zaradnością"

Gość Agnieszka(
Barbarella a powiem Ci o takim układzie nie słyszałam Rak i Waga to \opis dla Ciebie :) "To korzystny układ, ale trudno tu o głębszy związek. Oboje mają odmienne temperamenty i potrzeby, będą jednak się przyciągać i sobą fascynować. Pani Rak będzie oczarowana rozgadanym , eleganckim i obytym w towarzystwie partnerem spod Wagi. Nie będzie mogła się oprzeć jego zalotom. Pan Waga natomiast będzie się dobrze czuł w towarzystwie wrażliwej i spokojnej Pani Rak. Po pewnym czasie jednak zaczną wychodzić duże różnice temperamentów i charakterów. Pani Rak nie będzie potrafiła zrozumieć braku stałości, gadatliwości Pana Wagi i jego pogoni za ciągłym urozmaicaniem przyjemności. Pan Waga natomiast nie będzie rozumiał emocjonalnych wahań Raka. Aby związek przetrwał dłużej, oboje powinni jasno określić, czego od siebie oczekują Równowaga i spokój. Obydwoje raczej ułożeni i spokojni. Ruchliwe pełne dynamiki życie to nie dla nich. Wolą skupić się na kontemplacji lub wzajemnej rozmowie. Mężczyzna Waga u kobiet ceni delikatność, subtelność i wrażliwość. Najczęściej na towarzyszkę życia wybiera osobę podobną do jego matki. Z resztą w głębi duszy pozostaje chłopcem. Pod tym względem Pani Rak jest dla niego wręcz idealna. Łagodna i czuła, otoczy go prawdziwie matczyną opieką. Ciepło i spokój, jaki wnosi do ich wspólnego związku pozwala wrażliwej Wadze spać spokojnie. On za to "rewanżuje" się partnerce swoim oddaniem i szlachetnością. Zrównoważona Waga często łagodzi histeryczne lub melancholijne nastroje Pani Rak. Chłopięcym urokiem zdobywa serce Raczka. Obydwoje należą do ludzi wiernych i lojalnych. Ich związek przebiega bez większych ekscesów czy gwałtownych zmian. Jakiekolwiek konflikty rodzą się głównie z uszczypliwości Pani Rak. Z premedytacją potrafi ona zadać cios w najczulsze miejsce swojego partnera. A dla Wagi jest to cios poniżej pasa. Nie łatwo jest go potem udobruchać. Jego miłość własna nie pozwala tak łatwo wybaczyć. Jeśli natomiast postępować z nim będzie taktownie i od czasu do czasu pokrzepi go dobrym słowem, umocni jego męskie JA. A on to uzewnętrzni rycerskością. Ich dom będzie ciepły i przytulny. Sypialnia zaś pełna romantycznych rekwizytów. Macie dużą szansę na satysfakcjonujący i harmonijny związek. Obydwoje jesteście łagodni i spokojni. Ty Raku powinnaś częściej ugryźć się w język niż kąsać sarkazmami swoją Wagę. Ty Wago okaż więcej serdeczności i czułości swojemu Raczkowi."

Gość kasia....29
a ona Skorpion, on Strzelec?

Gość Agnieszka(
kasia....29 nie pasuje bardzo, przyciąganie jest owszem, ale strzelec w końcu ucieknie od skorpiona

Gość Agnieszka(
A tytuł "facet którego kocham uzależniony od pustej dziewczyny" można by zmienić na "jestem kochanką zajętego mężczyzny i chcę rozbić mu związek" (choć to oczywiście on jest winowajcą i nie zasługuje na żądną z was)

Gość BarbarellaJF
Znam ten opis z jakiegos tam horoskopu par z wp.pl. Nijak się ma do rzeczywistości. Podstawą związku jest zwykła, ludzka uczciwość i lojalność. Poza tym wypracowanie kompromisu. W związkach nigdy nie jest idealnie. Ideału nie ma. Można jedynie wspólnie wypracować jako taką stabilizację. My nie zapominamy o drugiej osobie. Ja, planując cokolwiek myślę i pytam o zdanie. To samo robi mąż. Dbamy też o to, by nie zabierać sobie prawa do bycia sobą.

Gość kasia....29
Wg tego co napisałaś, do Skorpiona pasuje Ryba. Byłam z Rybą 3 lata i to były najkoszmarniejsze lata mojego życia. Przemoc, poniżanie, kompletny brak porozumienia. Moja koleżanka, Skorpionka, też była z Rybą i to dłużej, bo 6 lat. Rozstanie bolesne, jak i wiekszość związku. Od 4 lat jestem ze Strzelcem i właściwie nigdy się nie kłócimy. dogadujemy się świetnie, niedługo bierzemy ślub. Piszę to, by zaznaczyć, jakim idiotyzmem są horoskopy.

Gość ggghghj
Autorko tematu co bedzie jesli zajdziesz w ciaze? Nie boisz sie ze on nie bedzie chcial ranic tej swojej 18 i to ty zostaniesz sama?

Gość zakochiwajka zielona
Ale problemy Dżizas

Gość Agnieszka(
kasia 4 lata to nie jest jakoś dużo zresztą każdy może mieć swoje zdanie na ten temat, ale po co pytasz skoro uważasz że to idiotyzm

Gość BarbarellaJF
Horoskopy, horoskopami, ale tak czy siak, autorka bałagani komuś w życiu. To nie jest najlepszy pomysł. Nie potrafię zrozumieć kobiet, które obierają sobie cel, obsesyjnie pragną mieć faceta, bo ich obsesja objawia się niby uczuciem i obwiniają za cale zło i niepowodzenie dziewczynę, która nawet pewnie nie wie, że jej facet bzyka inną. No nie rozumiem tego podejścia do życia. Jakaś głupia jestem.