Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość little sunshinee

facet którego kocham uzależniony od pustej dziewczyny

Polecane posty

Gość ghggjgjiij
Czyli ona miala 16 a on 25... Sorry ale to dziwne. Dorosly facet i nieletnia ktora nim manipuluje. Bzdura niestety.

Gość idol z idola w x factor
facet jest niezly, jako 25letek wystartowal do 16tki :| A Ty kochanko ile masz lat?

Gość little sunshinee
bo to jest dziewczyna z typu tych suk, wredna, pusta, zapatrzona w siebie, nie idealizujcie jej ze pewnie niewinna biedna i mlodziutka. to nie w tym przypadku. na poczatku tak nim nie manipulowala, ale ostatnio zaczela, gdy zobaczyla jak on sie z nia meczy

Gość little sunshinee
ja mam 25 lat

Gość idol z idola w x factor
suka raczej nzwal bym kobiete, ktora laduje sie do zwiazku na 3ciego, a nie taka, ktora probuje ratowac SWOJ zwiazek.

Gość param pam pam lala
Miłość CIERPLIWA jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą, nie dopuszcza się bezwstydu, NIE SZUKA SWEGO, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego, nie cieszy się z niesprawiedliwości, lecz współweseli się z prawdą. WSZYSTKO ZNOSI, wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieję, WSZYSTKO PRZETRZYMA.

Gość nie rozpadnie sie
no i dobrze, ze taka jest. on na taka wlasnie zasluguje :P a jedyna uzalezniona osoba jestes tu TY.

Gość nie rozpadnie sie
zreszta wbrew pozorom faceci ciagna do suk. ja tez jestem suka i moj jest wpatrzony. oj gdybys trafila na mnie, pokazalabym ci gdzie raki zimuja :P

Gość qqwqwq
Niektórzy faceci nie chcą takich sił właśnie wiem co mówię - facet

niestety, większośc facetów mając do wyboru oszałamiająco piękną i głupią nastolatkę oraz zwyczajną z wyglądu ale inteligentną, rozsądną i życzliwą dziewczynę w swoim wieku wybierze to pierwsze, dlatego nie warto

Gość nie rozpadnie sie
wiekszosc chce :P dlatego od 14 r.z. nie bylam sama heheh

Gość ffffff
Pusta lala jest tylko dla niedojrzałych kolesi i to w wiadomym celu

Gość Agnieszka(
Autorko Powiem Ci, że on Tobie mówi te same rzeczy, co mówią kochankom zdradzający żonaci faceci. Powiedz mi z jakich znaków zodiaku jesteś Ty i on, Ty może Skorpion?

Gość Agnieszka(
A on nie zasługuję na żadną z Was, skoro zdradza.

Gość za 12 min
moge uwierzyc, ze ta dziewczyna ma skrzywiona psychike, dyryguje nim, kontroluje. Ale on wyglada na jeszcze wiekszego zlamasa psychicznego, bo ma tak poryta glowe, ze mie umie zerwac tej znajomosci i funkcjonowac samemu, wyczuwam jakas chora zaleznosc od niej. Byc moze fakt, ze ja oszukuje i ma kogos na boku to nakreca spirale chorej czulosci na bazie poczucia winy w stosunku do jego dziewczyny. Inna opcja, na zimno robi was obie w balona. Ty jestes w tym wszystkim najglupsza, bo chcesz tego zlamasa i zdrajce i odczuwasz jakies patologiczne wspolczucie do goscia, ktory wyrzadza krzywde juz i tak skrzywionej psychice swojej dziewczyny. Naprawde tak ci imponuje facet, ktory ma psychiczna dysfunkcje i dodatkowo jest sklonny do zdrad i klamstw? Ogolnie jeden wielki patologiczny trojkat.

Gość pu traf
A porządny mężczyzna spędzi życie samotnie :(

Gość little sunshinee
nie jestem skorpionem, dlaczego? nie, on mi nie imponuje tym ze ja krzywdzi, poniewaz on jej nie robi krzywdy. po pierwsze ona nic nie wie o nas (moze sie tylko domysla ale nie wiem tego), po drugie nawet jakby sie dowiedziala to dla niej nie jest krzywda, bo to jest dziewczyna z naprawde zlym charakterem

Gość Agnieszka(
No właśnie, może z nim jest coś nie teak, skoro jest z tak młodziutką dziewczynką. Mój brat ma 15 lat i jest dla mnie małym dzieckiem, za 3 lata pewnie o dużo się nie zmieni Może jest zbyt niedojrzały, albo notorycznie zdradza i żadna poważnie myśląca kobieta nie chciała z nim być?

Gość Agnieszka(
Bo masz taki styl pisania, a z jakiego jesteś znaku? I on jaki jest jak znasz?

Gość Agnieszka(
a 18 - letnia dziewczyna to jeszcze prawie dziecko, więc czy jest taka zła? Może on Ci nagadał g,łupot, tak jak to robi mąż który zdradza, wciska kochance bajki bo jesteś w s umie kochanką

Gość nie rozpadnie sie
wiesz co, autorko? ja na jej miejscu robiłabym ci na złość i celowo przytrzymywała faceta, nawet, jakby był kompletnym zerem (jak ten twój ciotex). może ona robi tak samo? :P

Gość little sunshinee
ale ona nie wie o nas, wiec jak moze robic nam na zlosc. co do znakow zodiaku, ja jestem ryby, on skorpion

Gość nie rozpadnie sie
spoko, pewnie wyczuwa co się święci :D no tak, ryby, rozlazłe mameje :D

Gość Agnieszka(
Ojejejjj Skorpion to musisz uważać na niego, uwielbia seks, intrygi, tajemnice Skorpiona raczej sie nie zmanipuluje, uważaj na niego Ciągnie Cię, bo on jest z tego samego wodnego trygonu, ale jest nie fer

Gość hHHG
co za głupoty z tymi znakami zodiaku. Ja jestem Skorpionicą, a mój ex był Rybą. I to on mną manipulował, zdominował mnie totalnie, poniżał psychicznie, a ja byłam wobec niego posłuszna jak marionetka, mimo że normalnie taka nie jestem

Gość Agnieszka(
Ryba znajdzie oparcie w stałym Skorpionie. Oboje uwielbiacie tajemnice, lecz to Skorpion bezbłędnie rozszyfruje Rybę. Dlatego nie będziecie się ze sobą nudzić, bo zawsze będzie coś do odkrycia w enigmatycznym partnerze. Skorpion nie zawaha się użyć swojej magnetycznej siły i zagarnie nie tylko jej syrenie ciało, ale i duszę. Skorpion znajdzie wreszcie swoją niewolnicę, a ona rozkoszować się będzie jego władzą nad nią. Właściwie trudno rozróżnić kto kim dyryguje w takim wypadku, bo Ryba potrafi nieźle zakręcić nie tylko sama sobą. Mimo że oboje należycie do żywiołu wody, to może być bardzo gorąco. Bo pod pozornym chłodem skrywacie silne namiętności. Niebezpieczeństwo tkwi w nadwrażliwości Ryby na nastroje innych ludzi. Zwłaszcza mroczne stany duszy Skorpiona mogą wyprowadzać ją z i tak delikatnej równowagi psychicznej, i będzie ona wchłaniać jak gąbka jego nastroje. Za to jeśli mieszkacie razem docenicie ciepło domowego ogniska i zazdrośnie strzec będziecie własnej prywatności.

Gość Agnieszka(
hHHG dla Ciebie głupoty, a dla mnie, każdy ma swoje zdanie.

Gość Agnieszka(
bo Wodniki też są dobre, najbardziej skore do zdrad to te z pierwszej dekady

Gość MAAA BEEE
Posłuchajcie Agnieszki, dobrze mówi. Astrologia to nauka na równi z matematyka.

Gość MAAA BEEE
Autorko, zostaw ich niech się motają razem. Ale uwazaj na siebie , i nie szukaj kogos podobnego do kochania .Na razie zostań sama i otrzaśnij się z tego.