Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Leiilea

Chudnę! OD NOWEGO ROKU! :)

Polecane posty

Gość Janka26
Ja tez się przyłącze!! W grupie razniej:) ja ma 169cm u 69 kg chciałabym żeby byli - 15 ale 10 utraconych kg tez może być!! Daje sobie na to 2 miesiące !! Postaram się nie podając wieczorem , ostatni posiłek 17 , 4 posiłki dziennie nie za duże. Moje dzisiejsze menu to : miseczka zalatki ze szpinaku, jajecznicę z 2 jaj, miseczka rosolu i na kolacje coś lekkiego :)

Gość Janka26
Przepraszam za te liderowi ale samo mi tak poprawia :(

Gość karinia 24
najlepeij chyba jesc 3 posiłki i 2 przekaski co o tym myslicie

pewnie najlepiej tylko nie zawsze sie da :( kromka chlebka pełnoziarnistego + serk wiejski)% 150 kalori barszczyk 50 kal makaron pelnoziarnisty szklanka 110 kalori + ser biały 113 kalori i jeszcze kolacja mnie czeka:)

Gość Wielki_Łakomczuch
Też się przyłączę do odchudzania. Od jutra zaczynam. Jutro się też zważę i zmierzę.

no to kochane superrrr ze nas bedzie duzo coby nam topik nie padł:( piszcie co jecie aby miec inspiracjie do gotowania to unikniemy nudy w posiłkach a to duzo :)

Gość Gruba_ska
Ja tez sie dołączam, ja mam więcej do zrzucenia.

Gość Wielki_Łakomczuch
Myślę o South Beach

Gość we7878
sb jest fajna ale wolalabym od 2 fazy :)

ja wlasnieboje sie ze na dietach nie bede trzymac sie zasad to wolno a tego nie ,dlatego mysle o 1000 kalori jak zjem cos nie dozwolonego nie zdrowego to nic sie nie stanie po prostu swiat sie nie zawali:)

Gość Wielki_Łakomczuch
No właśnie pierwsza faza jest taka nijaka. Spróbuję, a jak nie wytrwam to będę na 1000 kcal. Ogólnie dziewczyny ja mam tak, że po diecie zawsze wracam do tej samej wagi, macie tak? Chciałabym, żeby tym razem było inaczej.

Witam z powrotem ;). Jestem już po kolacji i nic więcej nie ruszam dziś!!!! Ewentualnie wodę :D cieszę się że pod moja nieobecność przybyło kilka nowych owieczek. Zapraszamy zapraszamy! W kupie siła jak to mówią :p

nowy poczatek dasz rade najgorsze sa poczatki potem poleci czlowiek wpada w jakis nalóg odchudzania , dasz rade razem z nami :) a tak wogóle to z jakiej wagi startujesz i przy jakim wzroscie?

witam dziewczyny:) rowniez chcialabym dolaczyc, czekalam na ten dzien 2 tygodnie bo bez sensu bylo zaczynac diete przed swietami i nowym rokiem :) Wiec podobnie jak Leilla zaczynam z 73 przy 168 wzrostu :) mmoim celem jest 55 a dieta to po prostu mz :) tak jak juz ktos wyzej pisał pieczywo makaron wszystko pelnoziarniste duzo jagurtow naturalnych soku pomidorowego i bedzie dobrze daje sobie 3 miesiace:) plus jakis wysilek oczywiscie :)

Gość Wielki_Łakomczuch
Nowy Początek - dasz radę i z dużej wagi na początku bardzo szybko lecą kilogramy, a każdy kilogram w dół jest motywacją :) Przed świętami ważyłam 65 kg i też robiłam przymiarki do odchudzania, ale po świętach przybrało mi się, czuję się taka pełna i od jutra zaczynam. Miałam dzisiaj, ale znowu dzień zaczęłam od sałatki, coli itd... Jutro się zważę i zacznę działać.

Gość no fakt-0-0
tylko ktorego 20114 czy 2015?

Gość ja to chudne oj oj
co roku jak sie zaaczyna i tak na okraglo a schudnac nie moge masakra

witam wszystkie (wg siebie) za grube!! może z wami zacznę?chcę też coś zrzucić (3-5kg) i wyrzeźbić się trochę, bo wyglądam jak w za dużej skórze (brak mięśni i luźna skóra).tylko mam dylemat, bo siedząc na kafeterii będę dalej flaczeć, a nie ujędrniać się. i co wybrać?

witam was kochane ja od dzis zaczynam łykać therm line 2 aby zwiekszyc efekty działania :) mam nadzieje ze to cos pomoze wczoraj zmiesciłam sie w 1000 kalori cwiczenia wykonałam wiec dzionek zaliczam do danych mam nadzieje ze ten taki tez bedzie

mam nadzieje ze topik nie padł a moze ktos jeszcze dołaczy:) sciagnełam sobie na tel fajna aplikacjie zapisujesz w niej wage wyjsciowa itd ale najlepsze jest to ze robisz fotke jedzeniu i wieczorem mozesz przegladnac co dzis zjadłas lub co zjadlas kilka dni temu:)

Gość Wielki_Łakomczuch
Witajcie, dzisiaj zważyłam się i zmierzyłam. Startuję z wagi 67,3 kg; ale to nie jest najgorsze. Najgorsze jest to,że mam 107 cm w biodrach. Moje wymiary to masakra.

Gość Nika36
Witam wszystkich . Z chęcią się dołączę do grupy. Mam zamiar schudnąć z 75 kg do 60 kg .Jak szaleć to szaleć;-)

Cześć dziewczyny :) widzę że jest nas coraz więcej, bardzo fajnie ;). Ja już jestem po drugim śniadaniu i poki co trzymam się dobrze, tylko głowa mnie trochę boli, ale to raczej nie od tego :D. Jak narazie wyszło mi jakieś 380kcal? Więc chyba tragicznie nie jest :). Trochę ciężko mi wdrążyć w to wszystko ruch, bo trochę czasu nie mam, ale mam nadzieję że jakoś dam radę ;)

Gość Wielki_Łakomczuch
Moim marzeniem też jest 60 kg, ale na razie realnym celem jest powrót do wagi sprzed świąt, czyli 65 kg.

Gość Nika36
Chyba muszę wdrożyć dietę ŻM....

hej dziewczynki fajnie ze jesteście :) ja dzis zjadłam kromke ciemnego pieczywa z serkiem0% a teraz zapycham sie kiszona kapusta miałamgotowac zupke krem ale niestety od 3 godzin nie ma wody-awaria jakas a po mineralna nie chce mi sie isć ,wiec tylko to znalazłam w lodówce dietetycznego ,zaraz na orbiego wskakuje

Gość nowypoczątek01.01.2013
ja jestem dziś juz po 1 treningu = 70 min steppera, czeka mnie jeszcze rower, brzuszki i hantle; jestem zaskoczona bo myslalam ze po wczorajszej sporej porcji ruchu dzis nie wstane z łozka, a tu mile zaskoczenie, zero zakwasów;