Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość commmmmmme

Jestem za mało odważna w zyciu - do takiego doszłam wniosku...

Polecane posty

Gość commmmmmme

Nie ryzykuje za często , boje się zmian w zyciu... gdybym była bardziej odważna mysle ,ze moglabym o wiele wiecej osiagnac ,ale ja jakoś sie boje przełomów bo wiaza sie z ryzykiem... Np żeby sie przeprowadzić do innego miasta czy kraju.... Macie podobnie?

Gość redebetumm
i stad zostaje tylko pisanie i uzalanie sie na kafe

Gość itakajakajaka
zmarnowalas zycie

Gość dobre i przyszłościowe
weź się za siebie, ludzie w wieku 30 lat zdążyli się dorobić mieszkania i awansować kilka razy

Gość commmmmmme
bo ja wiem ,ze mam w sobie duzy potencjał tylko go nie wykorzystuje... Wole siedzieć w moim mieście gdzie w sumie mi wygodnie i w miare dobrze mi sie zyje ,ale wiem ,że mogło by być lepiej ,a się jakoś boje ryzyka... Trzymam sie tego co jest , a nie jest moze najgorzej ,ale wiem ,że mnie stac na cos wiecej

Gość commmmmmme
I nie uważam ,że ,, przegrałam życie" jak tu niektorzy mowia , bo jestem z niego w miare zadowolona... Ale np zastanawiam sie jakbym wyjechała za granice i znalazła prace w moim zawodzie to byłoby napewno jeszcze lepiej...I ogolnie wprowadzić pewne zmiany w zyciu jak zerwanie kontaktu z niektorymi ludzmi co na mnie zle działaja ,ale maja na mnie jakis wplyw itd

Gość dobre i przyszłościowe
no to realizuj to

Gość 2PackSzakur
A weź tak raz zaryzukuj! - marry me! :classic_cool: Albo zaczekaj - czy w sposób niewiarygodnie doskonały oddajesz się pracom, mającym na celu utrzymywanie porządku w miejscu zamieszkania oraz czy posiadasz niesamowite zdolności, przejawiające się przecudnym aromatem podczas przyrządzania potraw, które spożyte będą?

Gość Rasto3454
zerwanie kontaktu z pewnymi ludzmi to chyba zaden problem

Gość Rasto3454
Spotykacie się w kilka osób w miejscu, gdzie występuje spora ilość gniazdek i zrywacie je :classic_cool: Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać :D

Gość commmmmmme
niby wydaje sie ,że nie ,ale z niektorymi utrzymywałam konktakt przez lata i mieszkam blisko nich ,albo jestem od nich jakoś tam zależna... Wiec to tez wymaga pewnych radykalnych zmian

Gość diviannna
a co za problem zaczac szukac pracy w innym miescie przez internet?? mozesz tak szukac, jezdzic na rozmowy, jak dostaniesz inna lepsza prace mozesz stara zucic, wyjechac lub nie