Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błękitno-srebrna

Pytanie do mężczyzn

Polecane posty

Gość martinnn
z placeniem nie jest zle, to zalezy wsrod jakich kobiet kto sie obraca, w kazdym razie zwyczaj idzie w kierunku 50/50, choc nadal wiekszosc kobiet, a nawet otumanionych facetow uwaza, ze obowiazkowo placi w kazdej sytuacji facet, bo tak postepuje "prawidziwy dzentelmen" bla bla bla

Gość martinnn
ma sie czuc potrzebny, dowartosciowany i kims na ksztalt mini bohatera, to bardzo uzaleznia i jest bardzo wazne dla ego faceta, wiec idz tym tropem, a na pewno duzo ugrasz

Gość błękitno-srebrna
fajnie poznać męski punkt widzenia, pomogłeś mi, wiesz?

Gość martinnn
no wiec wlasnie pamietaj tez o tym, zeby nie stawiac mu zbyt trudnych zadan, bo moze sie to obrocic przeciwko tobie;) ogolnie jakies proste sprawy (ale tez nie za proste), takie ktore sa w zasiegu reki prawie kazdego normalnego umyslowo i fizycznie, sredniointeligentnego faceta

Gość martinnn
no od tego jest forum, a na kacu czesto przychodza mi ciekawe pomysly;) choc to nie odkrycie ameryki, to sa sztuczki stare jak swiat, poza tym statystyczny facet (podobnie jak statystyczna kobieta), to osoby schematyczne;)

Gość błękitno-srebrna
no widzisz, a ja nie na kacu, a pomysłów brak:) mały drink dodałby mi odwagi i tej "wojowniczości", o której piszesz, ale jak tu jechać rano do pracy?;)

Gość martinnn
aha i zeby te zadania raczej nie wiazaly sie wydawaniem pieniedzy, bo nie o takie "bohaterstwo" mi chodzi;)

Gość błękitno-srebrna
no raczej:) nie mam zamiaru "usidlać" faceta, bo nikogo nie szukam, ale spodobał mi się i jakoś mnie ciągnie do poznania go.

Gość martinnn
ale z ta wojowniczoscia to tez nie przesadz, w sumie to nie wiem co to za jeden, bo jedni wola kobiety takie wojownicze, ale tacy faceci to klasyczni zdobywcy, wiec na takich zadnej gry nie rozegrasz oraz tacy, z ktorych kobieta musi "zrobic zdobywce", czyli to o czym caly czas ci pisalem, w takim przypadku musisz wykreowac sie na taka zagubiona polsierote, wtedy on wjezdza na bialym rumaku jako twoj rycerz - wybawca i otwiera przed toba bramy do pieknej przyszlosci, a ty go za to podziwiasz i takie tam;)

Gość błękitno-srebrna
kurcze, tyle lat radzę sobie sama, że nie wiem czy tą sierotkę dobrze zagram ;) aktorka ze mnie też kiepska:)

Gość martinnn
no to byla znow metafora, zebys nie wyszla z kolei na oferme z dwiema lewymi;) to maja byc takie zadania w granicach nie obrazania czyjegos intelektu i w ramach przyzwoitosci;) ale z drugiej strony nie spraw, abys stala sie dla niego jakims ciezarem, wierze w ciebie, na pewno sobie poradzisz;)

Gość martinnn
ale mam nadzieje, ze ogolne moje przeslanie zrozumialas, reszte drobiazgow musisz dopracowac sobie sama w zaleznosci od kontekstu, przy zwracaniu duzej uwagi na slowka: "balans", "wyposrodkowanie", "wlasciwe proporcje";)

Gość błękitno-srebrna
dziękuję, szkoda, że nie mogę cię jeszcze o coś zapytać ale już nie na ogólnym forum. w każdym razie iskierka nadziei, że "dam radę" obudzona:) pozdrawiam w nowym roku:)

Gość martinnn
a o co zapytac? rowniez pozdrawiam w nowym roku:)

Gość błękitno-srebrna
o twój punkt widzenia na pewną sprawę związaną z wątkiem, ale to niestety już temat nie na forum. Bardzo miło się rozmawiało :)

Gość martinnn
ok, to jak znajdziesz czas, to mozesz napisac na buggsy@tlen.pl rowniez milo sie rozmawialo, pozdrawiam