Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania19901990

wolne Ciacha

Polecane posty

Gość Ania19901990

Hej, Znam bardzo dobrze dwóch chłopaków, obaj mają po 24 lata. Kolegują się ze sobą. Wiele dziewczyn twierdzi że są ciachami z wyglądu. Charakter również mają bardzo fajny :) Zastanawia mnie czemu nie mają dziewczyn. Kiedyś rozmawiałem z jednym z nich, była to dość luźna rozmowa, twierdzi, że szuka jakieś fajnej dziewczyny ale zawsze te, które mu się spodobają są zajęte itd... Szkoda mi chłopaka, bo na prawdę ze świecą szukać takiego kandydata na męża. Wiadomo, skoro chłopak jest bardzo atrakcyjny to również szuka atrakcyjnej dziewczyny, przynajmniej tak to wygląda z mojego kobiecego punktu widzenia. Znacie również wolnych, bardzo fajnych chłopaków ??

Gość fajny i wolny:)
znamy:) jestem tego zywym przykładem :P

Gość Ania19901990
dodam, że jeden ma na imię Azor, a drugi to Burek :)

Gość John88
aniu to pewnie para geji są ze sobą ale nie chcą się przyznać bo by otoczenie ich zeżarło

Gość no ja znam
nawet bardzo dobrze, moj przyjaciel jest mega boskim facetem, pracuje, ma odlozonych sporo pieniedzy, samochod, a ma zaledwie 23 lata a nie ma dziewczyny, ostatnio powiedzial mi ze jeszcze nie znalazl tej jedynej i tyle.. nawet jak byla opcja kiedys ze zostanie tatusiem bardzo sie cieszyl bo z jego podejsciem naprawde by sobie poradzil. ideal na kandydata na meza !

"moj przyjaciel jest mega boskim facetem, pracuje, ma odlozonych sporo pieniedzy, samochod" - to są właśnie najważniejsze cechy faceta dostrzegane przez dzisiejsze kobiety :D

Gość Ania19901990
Nie są gejami :) Mam chłopaka ale gdybym nie miała to na pewno bym chciała z jednym z nich być... Sama zastanawiam się nad tym, czy szukamy kandydata na męża, który jest ułożony itd... czy też brutala który jest agresywny, niekiedy chamski itp.