Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

Noworoczny topik :)

Polecane posty

Gość Królowa Wiktoria
Dwaj przyjaciele Starszy nazywał się Frank i miał 20 lat. Młodszy Ted miał 18 lat. Wiele czasu spędzali razem, ich przyjaźń sięgała czasów szkoły podstawowej. Razem postanowili zaciągnąć się do wojska. Przed wyjazdem przyrzekli sobie u rodzinom, że będą wzajemnie uważać na siebie. Szczęście im sprzyjało i znaleźli się w tym samym batalionie. Batalion ich został wysłany na wojnę. Było to straszliwa wojna, pośród rozpalonych piasków pustyni. Przez pewien czas Frank i Ted przebywali o obozie, chronionym przez lotnictwo. Lecz któregoś dnia pod wieczór przyszedł rozkaz by wkroczyć na terytorium nieprzyjaciela. Żołnierze pod piekielnym ogniem wroga dotarli do pewnej wsi. Ale nie było Teda. Frank szukał go wszędzie. Znalazł jego nazwisko w spisie zaginionych. Zgłosił się u komendanta z prośbą o pozwolenie na poszukiwanie jego przyjaciela. - To jest zbyt niebezpieczne - odpowiedział komendant. - Straciłem już twego przyjaciela, straciłbym również ciebie. Tam ostro strzelają. Frank mimo wszystko poszedł. Po kilku godzinach znalazł Teda śmiertelnie rannego. Ostrożnie wziął go na ramiona. Nagle dosięgnął go pocisk. Nadludzkim wysiłkiem udało mu się donieść przyjaciela do obozu. - Czy warto było umierać, by ratować umarłego? - spytał komendant. - Tak - wyszeptał Frank, gdyż przed śmiercią Ted powiedział: - Wiedziałem, że przyjdziesz.

Gość Duży Dżon
znowu ty? z tym wieśniakiem w stopce? :o

Gość powiem wam tak
co to za niedorozwoj w stopce autorki? typowo buraczana twarz, przasna , wiejska

Gość powiem wam tak
do tego po 3 zdjeciu widac ze niewycwiczony, nie cierpie facetow ktorzy nie cwicza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pisz z jednego nicka ok? :classic_cool: Ten wieśniak to Ten Typ Mes, ale co wy wiecie 😴 kocham jego głos ❤️

Gość powiem wam tak
nom ,hujowa muzyka dla hujowych nastolatek hahah pewnie brzydka jestes

Gość powiem wam tak
nie, slucham progressive i drum &bass al co ty wiesz gimgowniaro o muzyce hahahah

"tylko paszczury na takie lecą" - nie wiem skąd takie wnioski. Może po prostu zazdrość? :classic_cool: PEWNIE JO !!! :D

Gość wyobrażam sobie ciebie tak
wiek około 22, twarz kluchowata jak u żony komorwskiego, nochal koślawy, oczy brzydkie, sylwetka niezgrabna, brak stylu w ubieraniu, nikłe zainteresowanie u facetów, prawdopodobnie tipsiara, tapeciara i solarniacha, prawdopodobnie dziwny fryz, jakieś pokręcone włosy zafarbowane na sztuczny kolorek

Gość wiemwszystko
wyobrażam sobie ciebie tak - zgadzam sie z tobą, tez tak sobie wyobrazam tego mungoła, wielka spasiona, twarz obrzękła od tłuszczu i zgrywa gwiazde na kafe bo nic jej nie zostało jak anonimowosć w siecie bo taki wieloryb tłusty nic nie osiągnie :) mungoł jeszcze raz mungoł

Boże jak wy mu zazdrościcie :D:D:D boli was, że wyglądacie przy nim jak kupa gówna? :classic_cool: babskie forum i przystojniacy? Ahaahahahah :) coś tu nie gra :)

Wg Ciebie co osiągniesz tym pisaniem? :D Może twoja była puściła cię w trąbę dla takiego :D i teraz srasz ogniem hahahha :D:D:D

Gość ciapata to głupi piczon
nie warty splunięcia :o

z wagą ja nie mam problemu :) ale z twoją to pewnie coś jest nie tak skoro trzymasz się ciągle tego tematu :D:D:D pewnie wyglądasz jak szczur :D jak zasrana ofiara suszy :D zasuszony, chudy wiór. Czy jest coś gorszego? :O :D 🖐️ ))) nara prawiczku 🖐️

Gość wiemwszystko
kupisz se plyte to bedziesz zmieniac :D

Gość searchsz
całkiem przystojny chłopaczek na tych zdjeciach, szkoda ze juz taka stara jestem :D

Gość weź nie żartuj
ta z tego z tego zdjęcia to przy niej piekność

Gość męda spąłęczna
dajcie spokój niejeden z was chciałby tak wyglądać jak on, niestety nie kazdy urodził się ładny

Gość wiemwszystko
no i wlazl pedal z kwiatkami, gdzie tacy sie rodza?

To mój ulubiony raper-Ten Typ Mes :) Z nimi to się nie da raczej porozmawiać. Nie ten poziom eh :D

Gość searchsz
wiemwszytsko zastanawia mnie dlaczego wszytskich naokoło obrażasz? trudne dzieciństwo się kłania, odrzucenie przez społeczeństwo, brak milosci ze strony rodziców?

Gość wiemwszystko
widze ze spaslak w swoim swiecie zyje, pustka we łbie :D

Gość searchsz
jak sądzę nie tylko ja, pustkę we łbie to masz ty, inteligentne wypowiedzi to raczej twoja wada, tylko mam wrazenie, że uważasz to jako swój atut