Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asvvd deq234

problem na sylwku

Polecane posty

Gość asvvd deq234

Witam mam problem w wczorajsza noc zdarzyła sie pewna sytuacja :( moj chłopak jest na mnie zly mówi ze sie zawiódł jak mam mu to wynagrodzic sylwester okolo 150 osob na sali znalazl sie moj stary kolega z gimnazjum nie gadalam z nim 6 lat zero kontaktu ja mam 21 moj chlopak 20 zaczepil mnie na korytarzu i zaczela sie rozmowa o szkole o naszych parterach, jego dziewcxzyna podeszla przywitala sie i poszla dalej moj chlopak wpadl w ten korytarz przedstawilam ich sobie ledwo podali sobie rece i moj chlopak mowi chodz sie napic powiedzialam mu ze za chwile przyjde i po 2 minutach moj chlopak wybiega z sali i pzrechodzi kolo nas jakby niby nic i idzie na dól. koniec sytacji nie bylo flirtów no niczego on mowil o tym jak mu sie w zyciu uklada ja jak mi sie uklada. moj chlopak mowi ze poczul sie jak gnojek ze nie poszlam za nim tylko stalam z tym kolegom nie rozumiem, dowiedzialam sie ze kiedys mieli ze soba na pienku ale skad ja mialam to wiedziec ? jak to wyglada z perspektywy osob 3 ? moj chlopak twerdzi ze sie czule niepotzrebny afera dzisiaj rozmowa 2 godziny ze czuje ze zmienil o mnie zdanie jestesmy razem od 4.5 roku :) jest miedzy nami dobrze wiadomo jak w kazdym zwiazku jest gorzej i lepiej ale akurat wrocilismy z urlopu ktory spedzilismy wrecz swietnie. przeprosilam powiedzialam ze to sie wiecej nie powtorzy co mam jeszcze zrobic ? czasu nie cofne nigdy sie tak nie zachowywalam w sensie zawsze bylam tam gdzie on:)

Gość dzieci :)
:)

Gość ja bym nie przeprosiła
bo niby za co? to on jak dureń o zwykłą rozmowę fochy strzela i czuje się jak pępek świata:O

Gość asvvd deq234
no ale faktycznie wpadł i powiedzial chodz sie napic a ja nic sobie z tego nie zrobilam tylko dalej gadalam z tym chlopakiem i powiedzialam ze za chwile bede ale jakos nie pzryszlam wiec miał sie prawo wkurzyc :(

Gość asvvd deq234
tenn chlopak pozniej wychodzil i powiedział "czesc... (moje imie) uwaza ze to bylo chamskie i perfidne ze tylko do mnie to powiedzial

mężczyzna by Ci dał opierdol i zamknął sprawę - a szczeniak będzie strzelał focha jak baba :classic_cool:

Gość asvvd deq234
dodam, że on ma na imię Azor

Gość hugoboss
Zachował się dziecinnie i bezsensownie. Ty nie jesteś niczemu winna.

Gość hugoboss

Gość asvvd deq234
no tak to nie jest tak ze strzela focha powiedzial ze mu sie to nie spodobalo ale ubrał to w takie slowa jakbym co najmniej mu powiedziala przy tym 2 zeby spier... mowil ze zmeinil o mnie zdanie, nie wiedzial ze jestem do tego zdolna, ze jest zly smutny , czuje sie niepotrzebny, i czul sie jak gnojek... i mase innych :(

Gość hugoboss

Ale o czym Ty mówisz dziewczyno? skoro jesteś z nim to nie masz prawa do swojego zycia? co Ty jesteś laską na jego zawołanie? On Ci każe siedzieć przy stole i Ty musisz tam być? Gdyby mój mąż mnie tak potraktował to ja na niego bym się wkurzyła:O

ok mógł poczuć się tak, jak mówi - ale to nie wymaga kontynuowania tego tematu , jeśli ma do Ciebie uczucia...

Gość hugoboss
5 min nie mógł poczekać. To co nie będziesz mogła nawet cześć powiedzieć do znajomego bo znów się obrazi. Jak na mnie on jeszcze nie jest mężczyzna tylko chłopcem może za jakiś czas zrozumie.

dokładnie- to niedojrzały gówniarz:O Ty też mu takie akcje robisz jak chwilę ze znajomymi rozmawia?

Gość asvvd deq234
no sytuacja wygladałą tak ze on z nim mial tam kiedys jakies spiecia i jak podwali sobie reke to juz wiedzialam ze cos jest nie tak ale jednak zostalam tam bo myslalam ze on po porstu jest zazdrozny nie wiem nie powinnam sie tak zachowywac moj chlopak uwaza ze celowo ten typ ze mna gadał zeby jego zdenerwowac

Gość yukki
i dwie godziny ci klarował jak się czuł bo nie pobiegłaś za nim jak rzucił hasło, że idzie się napić? szacunek kobieto - ja bym tyle czasu na rozmowę o niczym nie poświęciła

Gość ale masz
ale masz dziwnego,głupiego,niedojrzałego,zaborczego,manipulującego chłopaka.Może i poczuł się głupio i był zazdrosny,ale to jego problem.Ty nie robiłaś nic złego,a takie teksty,że zawiódł się na tobie,zmienił o tobie zdanie... żenada.Nienawidzę emocjonalnych szantażystów.

Gość asvvd deq234
probuje sie postawic na jego miejscu ja bym sie zdenerwowała równiez jakby mnie tak "olal" ale jednak nie robilabym z tego takiej awantury :) jestesmy z soba tyle jeszcze mi sie nie zdazyla taka sytuacja nigdy i pewnie byl zdziwiony ale w sumie sama sie czuje z tym zle bo powiedzial chodz widzialam ze jest zly ale myslalam ze jest po prostu zazdrosny a ja nie pzrerwe w pol slowa bo to w ogole bym wyszla na idiotke i po paru minutach wyszedl. ten chlopak z ktorym rozmawialam mowil ze ma dziewczyne od 2 lat ze nasze wpsolne kolezanki wyladnialy ze tez maja chlopakow jednak ludzie sie zmieniaja od gimnazjum jak zaczal rozmowe to kontynuowalam a najgorsze czuje sie z tym zle i czuje ze faktycznie dalam du.y z tym bo byl sylwester a ja zamiast byc z chlopakiem rozmawialam z starym znajomym jak moj chlopak mnie zawolal to nie poszlam i z jego perspektywy nie wyglada to ciekawie

Gość ale masz
no weź się zacznij biczuj....:P On jest porąbany a ty nie masz szacunku do siebie...

Gość ale masz
zacznij biczować ;) za dużo siedzę na cafe,już piszę tak niegramotnie jak większość ludzi tutaj !Jezu!

Gość asvvd deq234
no nie o to chodzi ale jednak nie widzicie w tym ani troche mojej winy ?

Gość ale masz
ani trochę.Nie możesz rozmawiać z dawnym znajomym???A jak pan rozkazuje,to masz natychmiast robić ,co każe???Sylwester! Każdy sie bawi z każdym!

Gość asvvd deq234
no to ja nie wiem jak mam mu to pzregadac :) ja uwazam ze tez tragedia sie nei stala ale jednak mam wyrzuty i chcialabym to jakos wyjasnic :)

Gość asvvd deq234
up

ale co ty byś jeszcze chciała usłyszeć? Co z tego że był sylwester? ja też wczoraj bawiłam się na imprezie i wyobraź sobie, że rozmawiałam z wieloma osobami- nie tylko z mężem. Mało tego- kilkakrotnie zdarzyło się, że mąż mnie zagadywał o coś, a ja- zanim wdałam się z nim w rozmowę- kończyłam poprzednią. Za grosz ten Twój facet kultury nie ma. Poza tym jest zaborczy i bardzo dziecinny. A Ty się tak nie zadręczaj bo naprawdę nic nie zrobiłas. Przestań się tłumaczyć bo jeszcze pomyśli, ze faktycznie ma rację