Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madzia150490

Jak to jest ???

Polecane posty

hej. 30-11-2012 dostałam miesiączkę następna dostałam 25-12-2012r według moich obliczeń wychodzi na to, że cykl wynosi 25 dni ( po raz pierwszy obliczam) dni płodne ma od dzisiaj do 8 stycznia, natomiast 5 stycznia mam owulacje czy jest szansa na zajście w ciąże ??? ( dzisiaj 3 razy mój facet we mnie doszedł )

Gość a skąd wiesz ze masz owulacje?
dni płodnych sie nie wylicza tylko obserwuje a owulacje mozna potwierdzic tylko i wyłacznie minitoringiem

Gość a skąd wiesz ze masz owulacje?
monitoringiem

Sugeruje się kalendarzykami w necie i jak do tej pory wszystkie dni kiedy miałam dostać okres się zgadzały więc pomyślałam sobie, że reszta tez może być prawidłowa.

Gość to zle robisz!!!
:O

Gość to zle robisz!!!
a skad wlasnie wiesz ze masz owulacje???:O

nie 2 :) ale dużo więcej, fakt faktem, nieraz była różnica 1 dnia, ale nie wiem czy źle obliczyłam czy dostałam za wsześnie

Gość ale dni płodnych
na kalendarzyku w necie sobie nie wyliczysz

FajnieByćCiężarną to skoro sie sugerujesz kalendarzykami w necie to nie masz bana na google żeby poczytać o dniach płodnych i zapładnianiu tak mi się wydaje... Nie nie mam bana tylko tam wszystko jest napisane tak filozoficznie, że do mnie nie dociera ;p

Gość ale owulacji
nie sprawdzisz na podstawie obliczen z kalkulatora internetowego:O mierzy sie tem. i obserwuje sluz na tej podstawie idzie wyliczyc dni płodne oczywoscie oberwując conajmniej kilkanascie miesiacy

hmmm szkoda, bo już miałam nadzieję, że coś z tego może być, a tak bardzo chciałam. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i poświęcony czas!

Gość a może najpierw naucz się
Czytać ze zrozumieniem a dopiero potem bierz się za robienie dzieci,dziecko :O i może facet nie najpierw stanie się mężem.

a może najpierw naucz się Czytać ze zrozumieniem a dopiero potem bierz się za robienie dzieci,dziecko i może facet nie najpierw stanie się mężem. Nie musisz mnie pouczać kiedy ma robić dzieci :) a Tobie proponowałabym pisać ze zrozumieniem bo co to jest za zdanie ( dziecko i może facet nie najpierw stanie się mężem. )