Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesołka28

Prezent dla niani na zakończenie pracy?

Polecane posty

Gość wesołka28
Wow, ale temat się rozwinął. Nie miałam czasu przeczytać. Alkohol wiem, że pije, lubi wino półwytrawne. Laurki od dziecka pewnie będą, ale zdjęcia dawać nie zamierzam. Ale dziękuję za pomysł z bransoletką :)

Gość jestem nianią nadal
Dostaję czasem małe prezenty, np kosmetyki, książki itp

Ja na zakończenie pracy jako niania dostałam kolarz ze zdjęciami małej, i naszym wspólnym na środku w formacie a4 i z napisem... Kochana Ciociu , dziękuję i pamiętam ... Oczywiście stoi na stoliku i pomimo że już upłynęło z 2 lata wciąż spoglądam z uśmiechem i sentymentem na te zdjęcia, dla mnie pamiątka trafiona, bo amatorsko zajmuje się fotografią, po 2 to właśnie powinna być pamiątka, coś co nie pozwoli o dziecku, o Was zapomnieć. Jak już branzoletka to z jakimś grawerem pamiątkowym .

Ja na zakończenie pracy jako niania dostałam kolarz ze zdjęciami małej, i naszym wspólnym na środku w formacie a4 i z napisem... Kochana Ciociu , dziękuję i pamiętam ... Oczywiście stoi na stoliku i pomimo że już upłynęło z 2 lata wciąż spoglądam z uśmiechem i sentymentem na te zdjęcia, dla mnie pamiątka trafiona, bo amatorsko zajmuje się fotografią, po 2 to właśnie powinna być pamiątka, coś co nie pozwoli o dziecku, o Was zapomnieć. Jak już branzoletka to z jakimś grawerem pamiątkowym .

Gość A może........
Ładnego storczyka w doniczce. Pomysł z kolażem też mi się podoba.

Gość gość
Ja mojej kupilam robota kuchennego bo wiem ze lubi gotowac.a i nasza niania byla dla nas jak czlonek rodziny

Gość MamaLeona
Hej :) zgadzam się z przedmówcami, rzeczywiście alkohol nie bardzo pasuje. Jak byłam nianią, to cieszyły mnie upominki sentymentalne. Dostałam raz ładną ramkę ze zdjęciem podopiecznego, a raz kubek z podziękowaniem, do dzisiaj piję z niego kawę. Ostatnio sama też zamawiałam kubek na prezent dla naszej niani, ze sklepu fabrykaekspresji.pl Szczerze polecam - wyjątkowe miejsce :)