Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erbghui

TRĄDZIK???, podpowiedzcie madrzy ludzie

Polecane posty

Gość erbghui

czas dojrzewania mam za soba a mimo to moja skora nie jest gladka. nie mam wiekszych problemow ale moja twarz usiana jest "kaszką" i zaskornikami. zabiegi kosmetyczne nic nie pomagaja, znacie srodki tj. aknemycin, zineryt itp? dzieki nim znikla by kaszka i zaskorniki? srodki dostepne w drogeriach, czy apteczne specyfiki bez recepty nie pomagaja

Gość awpaaaaaa
czemu nie idziesz dodermatologa, ja męczyłam się jak wariatka z syfami, dostałam u dermatologa antybiotyk + maść i po dwóch miesiącach miałam buzie jak pupa niemowlęcia - nawet zaskórniki i takie podskórne grudki zniknęły, odstawiłam antybiotyk i stosowałam już tylko maść i efekt się utrzymywał ( do ciąży ) teraz znów musiałabym iść ale jeszcze nie mogę wziąć antybiotyku bo karmię...

Gość awpaaaaaa
czemu nie idziesz do dermatologa?, ja męczyłam się jak wariatka z syfami, dostałam u dermatologa antybiotyk + maść i po dwóch miesiącach miałam buzie jak pupa niemowlęcia - nawet zaskórniki i takie podskórne grudki zniknęły, odstawiłam antybiotyk i stosowałam już tylko maść i efekt się utrzymywał ( do ciąży ) teraz znów musiałabym iść ale jeszcze nie mogę wziąć antybiotyku bo karmię...

Gość erbghui
a co przepisal dermatolog?