Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radomka z radomia

WESELE I CHRZESTNY

Polecane posty

Gość Radomka z radomia

co sądzicie o takiej sytuacji że 3 dni przed ślubem chrzestny dzwoni do swojego chrześniaka czy nie będzie problemem jeśli prezent z okazji ślubu wręczy z lekkim opóźnieniem tzn ok miesiąc po ślubie. Na ślub przychodzi z żoną i dwójką nastoletnich dzieci nic nie dając, przychodzą tez całą rodziną na poprawiny. oczywiście w umówionym czasie nie przyjeżdza z tym prezentem ani nawet nie dzwoni. A pózniej, po kilku miesiącach na ulicy udaje, ze nie widzi, nie poznaje. po pół roku od ślubu kupuje sobie nowy samochód i chwala się ze na sylwestra jadą do zakopanego. co sądzicie o tej sytuacji?

Gość figo fago ;d
ze to dobry czlowiek

Gość U mnie Sebastian lub Gabriela
myśle, że to cham który przyszedł na krzywy ryj :classic_cool: dobry pomysł w sumie, mozna się za darmo najesc pobawic i koperty nie dawac

Gość smutnaaaaaaneta
heh - jaki baran, obgadaj go w rodzinie...

Gość kaska2112
No coz. Ja tez nie dostalam prezentu slubnego od pewnej bliskiej osoby z rodziny, no ale mowi sie trudno. Zaprosic musialam, a gdyby mi przez tel o czyms takim powiedziala, to i tak powiedzialabym, zeby przyszla. Nasza strata, ale chamstwo nie z tej ziemi.

Gość Radomka z radomia
jakoś nie umiem go obgadac bo w sumie w jaki sposob, że nie dał prezentu? mogłoby to wygladac tak jakbym się na siłę upominała o kopertę, a tego nie chcę. po prostu dla mnie to chamstwo nie z tej ziemi tak postąpic. przed weselem ciągle gadał "no to bawimy się w lipcu na weselu" itp a teraz nie poznaje na ulicy bo szkoda mu prezent dac skoro juz prawie pół roku po slubie