Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Święta Anestezja

Czy macie jakieś postanowienia noworoczne?

Polecane posty

'Wypełnianie się substytutami penisa" Wszyscy żyjemy namiastkami odkąd podwyższono VAT do 23% :-o

Jeżeli chodzi o anala, to jesteś tylko fanką, czy również praktykantką?

Hmm, czemu Ci zazdroszczę?;) Ja też chcę, ale od drugiej strony:)

Oczywiście w grę zawsze wchodziły jedynie substytuty penisa. Chciałbym abyśmy mieli co do tego jasność. :classic_cool:

Aha, to mogę się przyznać - na wpół poległem, bo w sumie ręka też jest rodzaju żeńskiego (chociaż przez pół dnia starałem się wmawiać sobie, że to łapsko, a nie ręka;)) A zamierasz powalczyć o te pikantniejsze składniki?

Aaa ! Więc to o zlizywaniu soków cieknących po twoich udach marzę każdego dnia ? O spijaniu nektaru wprost z twoich warg, o wkładaniu języka pomiędzy twoje pośladki, o wodzeniu nim po twojej szparce i wpychaniu go do środka oraz delektowaniu się tym doznaniem aż do utraty zmysłów ? ;)

Gość jksdjkdjkjfks
zastanawia mnie dlaczego wszyscy maja postanowienia powszechnie uważane za właściwe? np niebiesko zielona mogłaby postanowić , że będzie strzlać z palca, swoją drogą ciekawe wyrażenie, np. dwa razy częściej podejmujesz wyzwanie noworoczne?

Uwierz mi, że pochwa bywa droższa od miecza:) Ale najskuteczniejsza metoda walki to słowo (niekoniecznie Boże);) Ale tak poważnie, interesują mnie reakcje Twojego umiłowanego na Twoje potrzeby. Wspominałaś mu w ogóle o nich?

Gość jksdjkdjkjfks
nie obraziłbym się gdybyś wysłała :) ja tu jestem cały czas ;) tak korzystając z ookazji, coś wpominałaś, że chciałąbyś zrobić dobrze faceetowi, i jemu wibratorem udało się wreszcie ?

Wiele razy, nie naleze do kobiet, ktore kryja sie ze swoimi fantazjami sexualnymi i nie potrafia o tym glosno mowic;) Ale w sumie nie chce o tym na forum rozmawiac. Odezwe sie do Ciebie na maila w ktorys dzien, teraz musze powoli spadac bo jutro przede mna bardzo wazny dzien i musze sie troche przygotowac ;)👄🖐️

Raczej o tym, że klęczę przed tobą z rękami skrzyżowanymi za plecami, patrzę Ci w oczy błagalnym spojrzeniem otwierając przy tym pomału swoje słodkie usta, Ta, czy tak okropność:O

Bardzo chętnie o tym poczytam, a tymczasem życzę powodzenia i sukcesów jutro:)

Gość jksdjkdjkjfks
no proszę :o a j cięchciałem zachęcic i doopa ..:p

Gość jksdjkdjkjfks
chciałaś napisać twój kolejny adres mailowy , kto by je zliczył (głębokie westchnienie)

I o tym jak chwytam Cię za włosy odchylam głowę do tyłu, zwierzęcym ruchem języka sunę po twej twarzy, by ostatecznie wtargnąć nim do twych półrozwartych ust ? A potem jak wciąż trzymając Cię za głowę wkładam w twe usta ...(autocenzura)... głęboko, po same ...(autocenzura)... aż czuję, że brakuje Ci tchu ? Obrzydlistwo :-o Ktoś powinien ocenzurować tego topa. :-o

Gość jksdjkdjkjfks
obrzydlistwo, bleeeee

Krolu Julianie zmuszasz mnie do kolejnego w dniu dzisiejszym samogwaltu :OPowinni Cie zbanowac oszolomie :O I jksdjkdjkjfks chono na chwile na maila...napisz do mnie bo niemam juz Twojego adresu.