Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123babajaga_patrzy

1000 zł na zycie.

Polecane posty

Gość 123babajaga_patrzy
mąz na papierosy ma odłozone ,ale ogólnie nie kupujemy w biedronkach tylko w lepszych sklepach

a może to błąd. Ja nie wiem co Wam tak utkwiło,że Biedronka to niższa kategoria sklepu. Mięso kupuję na giełdzie, prosto z rozbioru, ale nie mam problemów z kupowaniem w Biedronce. Jaki sklep jest niby lepszy od Biedronki? ten osiedlowy, który kupuje na Biedronkach w promocji i sprzedaje drożej? czy ten, który kupuje w Makro? ;P

to w tym miesiacu będziesz się zaopatrywać w Biedronce i już :) jaki to problem? ewentualnie w Lidlu, Aldi, Netto - ceny wszędzie podobne tez nie rozumiem uprzedzeń do tego typu sklepów

Gość eqweqewqewew
ja wydaję ostantnio max 15 zł dziennie na siebie, dziecko i psa, i spoko starcza... nie wiem co wy kupujecie, zy tyle wydajecie. Zrób limit dzienny i ci starczy

Gość 123babajaga_patrzy
jestem przyzwyczajona do życia na wyższym poziomie niż wy, ja wiem ,że macie biede i kupujecie w lumpeksach i biedronach albo po śmietnikach ryjecie,ale ja nie żyje tak jak wy

Gość 123babajaga_patrzy
za 15 zł na psa dziecko i siebie to co wy żrecie? suchy chleb maczany w wodzie ?

Gość eqweqewqewew
chleb maczany we wodzie to by starszyło mi 1 zł.. :p chleb kosztuje 1,50 starcza na dwa dni. Do tego obkład, jakiś tani obiad typu makaron ze sosem i mielonym, albo ryz i kurczak, co dzień jem coś słodkiego, ale tez tanio, n. drozdzówka... muszę oszczedzac bo mam okna do wymiany

Gość 123babajaga_patrzy
Od 22.46 byly podzywy. Nawet normalnego tematu nie mozna zalozyc :/

Gość pierdu pierdu pierdu
No trochę mało ałe jeśli będziesz pilnowała wydatków i nie będziesz wydawać na bzdety,to powinno wystarczyć.