Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie dziewoszka

Dokucza mi potrzeba seksu, ale jestem dziewica i nie mam chlopaka, wiec ...

Polecane posty

Gość prawik29
u mnie tak jak i uniej największym problemem raczej jest nieufność do siebie i płci przeciwnej.poprostu nagapiła sie juz na takzwane związki małżeńskie i społeczeństwo i boi się ze jak jej nie wyjdzie to tego nie zniesie. to jest juz taka cywilizacyjna choroba-brak zaufania do ludzi. i jak niewie sie co robić to się nic nierobi.sama napisała że była bierna .ale widze że nie widzi innego wyjścia jak działanie by coś odmienić w swym życiu

Gość prawik29
ale jest jeszcze coś takiego jak przyjażń .ja np;odważył bym się z nia przyjażnić!

Gość Xkujawiak1
Gdy przyjdzie Ci do glowy cos glupiego,posluchaj rady kogos madrego.to slowa piosenki ale wez sobie do serca.jesli piszesz serio ze jestes dziewica nie trac jej z byle kim.dla wartosciowego faceta bedziesz bezcenna.nie sluchaj pierdol rowiesnikow,mysl przyszlosciowo a nie pod wplywem chwili.Takich kobiet jest malo wiec badz wyjatkiem a odpowiedni facet to doceni.

prawik29, pierwszy raz to milosc do konca zycia, co za bzdety wypisujesz?:( Jestes prawiczkiem, wiec powinienes mnie rozumiec, tez brakuje ci ciala kobiety, seksu, nie mam racji? nie rzucasz sie na dziiwki a chcesz miec dziewczyne - tak samo ja, najpierw chlopaka, ale go nie mam, a czas plynie, juz mi sil brakuje na czekanie i wiary w milosc, a seks bez znajomosci to bylaby jakas namiastka tej potrzeby, wiecej niz umartwianie sie w samotnosci:( ale odwodzicie mnie od tego

Gość 0l9kijuyhrefdswa
Kurczę, ale z Ciebie jest desperatka. Daj sobie lepiej spokój z tym seksem, jak masz takie nastawienie.

Xkujawiak1 , a ile jeszcze lat mam czekac na tego odpowiedniego, ktory to doceni? 25 lat tak czekam:(

Gość prawik29
niezgadzam sie z x..... mądra rada nic nie zmieni . tylko działanie coś zmienia. tylko działanie uczy. ona jest wrażliwą osobą i trudno jest jej się przemóc bo boi się porażki.musiśz nabrać odpowiedniego podejścia do własnych oczekiwań krok po kroku.

0l9kijuyhrefdswa , moze, bo jestem sama i samotna i nie jestem juz nastolatka, moi rowiesnicy wybieraja mlodsze

Gość prawik29
żle widać napisałem -chodziło mi oto że pierwszy raz nie znaczy od razu że bedzie to miłość do końca życia!

Gość Xkujawiak1
Prawik co nazywasz dzialaniem? By poszla praktykowac? nie wiem ile.ale myslisz ... a nie glowa

prawik29, mam czekac, wez pod rozwage co napisalam o sobie, hm?

a wy prawiczki niby jak dzialacie, by zmienic swoj stan?

Gość samotny26
a jestes atrakcyjna wogole ?

Gość prawik29
ja nie napisałem że masz czekać ! napisałem że działnie uczy wieć działj .czytaj uważnie co kto pisze!

Gość Xkujawiak1
No jak pojdzie z pierwszym lepszym to napewno nie bedzie milosc do konca zycia.a ty szukaj w takim razie starszych dla ktorych inne wartosci sa wazne niz tyl.sex.

Gość prawik29
pracuje żeby mieć jaką kolwiek kasę by potem wydawać ja na świece i kolacje w restałracjach

nie wiem, mam niskie mniemanie o sobie, moj kolega powiedzial, ze 5-6/10, ale kazdy ma inny gust, 20 lat myslalam ze to ktos doceni wtedy gdy moje kolezanki sypialy z chlopakami w liceum, teraz wstydze sie tego wypierania sie jakbym byla jakas zahukana

Gość prawik29
wartości wartości-trele morele ! każdy związek oparty jest na początku na seksie! powie ci to każda zona i kżdy mąż !

pawik29, a ja juz napisalam, ze nie umiem dzialac

Gość samotny26
jestes normalna dziewczyna ktora nie idzie za chora amerykanska moda zeby ruchac sie ze wszystkimi ja jestem prawikiem mam 26 lat i jakos mi to nie przeszkadza ze nigdy tego nie robilem nie mysle brac udzialu w tej modzie bo jednak czlowiek ma swoja godnosc a oddajac sie komus oddaje wszystko co ma co nie ?

Xkujawiak1 , ale dla facetow starszych ode mnie liczy sie przede wszystkim seks

Gość Mateuszek25
taka sobie dziewoszka czesc moge zadać ci pytanie ?

Gość samotny26
czym roznimy sie od zwierzat ze myslymi i ze czujemy a jak przestaje czlowiek myslec i czuc to staje sie zwierzeciem i zachowuje sie jakby mozgu nie mial, potrafimy oceniac co jest dobre a co zle

Gość prawik29
taka sobie dziewoszka -ja też czuje sie zahukiwany przez tz. ruchaczy.a prawda jest taka że krowa która dużo ryczy mało mleka daje! wiec ci co ci dokuczają że jesteś dziewicą sami mają jakiś problem seksualny! i niema co tego ich gadania brać do siebie już bo oni pierdolą głupoty .jak rozmowa wchodzi z ze znajomymi na tematy sexu czy związków to odrazu im mówie że ja sie na tym nie znam i niechce mi sie o tym gadać

Gość Xkujawiak1
Dla gowniarzy liczy sie przede wszystkim sex.jaki rozum taka gadka

Gość samotny26
uwierz mi ze Ci co duzo sie seksia sami w koncu maja o sobie brzydkie zdanie, kiedys widzialem mine kumpla i nie byla to radosna mina po tych przezyciach seks bez milosci to zupelnie co innego

Gość Mateuszek25
o czym wy w ogole mówicie ? piszecie głupoty.

ja rozmawialam z mezczyznami 30 letnimi i jak mowilam ze jestem dziewica to albo pojawial sie usmiech na ich twarzy, w dyskusji stwierdzali, ze jest ze mna cos nie tak, bo normalne, zdrowe kobiety nie trzymaja dziewictwa jak zakonnice, wiec to nie byli gowniarze, dlatego tworzenie zwiazku z dojrzalym mezczyzna bez zadnego doswiadczenia jest ryzykowne, bo malo ktory chce bawic sie w wyzozumialego nauczyciela

Gość prawik29
taka sobie....-pracujesz zawodowo lub uczysz sie ? jeśl itak to podejdź do sprawy tak jakbyś chciała sie czegoś nauczyć nowego -bądź ""detektywem "".wyciągaj wnioski ! nie podchoć do tematu emocjonalnie a spokojnie analizuj .bądź jak maria curi'e skłodowska która szuka nowego pierwiastka..stań sie odkrywcą !w ten sposób otworzysz sie na nowe informacje i być może doznania----"szukajcie a znajdziecie"""-tak czył Jezus

Gość Mateuszek25
ej koleżanko nie słuchaj rad prawików oni są...dziwni :P