Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość howhowhowhow

uda mi się?

Polecane posty

Gość howhowhowhow

Mam zamiar w nowym roku schudnąć, rzucić palenie i przestać przeklinać. Pierwszy raz sobie coś postanowiłam w związku z nowym rokiem i tak się zastanawiam, czy dam radę?

Gość Amanat
oczywiscie ze tak jestes debilem lub debilka

Gość kubus i klapouchy
jezeli NAPRAWDE tego CHCESZ to się uda

Gość pitu pitu aż do świtu
uda, jesli wytrwasz pierwszy tydzień, potem będzie z górki :)

Gość howhowhowhow
Cudownie by było. Piszę na forum, bo nikt we mnie nie wierzy, a chciałam usłyszeć trochę miłych słów. Ten tydzień będzie sprawdzianem, zobaczymy czy wytrwam

a tak szczerze, to ile już wulgaryzmów wycisnęłaś? :D rzucanie palenia potęguję drażliwość, wszystko cię wkurza nawet ruch powietrza... i weź tu nie klnij ! dajesz radę bez epitetów?

Gość howhowhowhow
no trochę tego było już dzisiaj, ale polubiłam 'motylą nogę' :D jest ciężko, bo to się automatycznie samo mówi i lecą takie kurwy(pisane się nie liczy!). Z paleniem też będzie ciężko, tym bardziej że chcę się odchudzać...zobaczymy

nie pękaj rzucając palenie, musisz coś z rękami zrobić, więc słonecznik, dynia, rodzyny, itp. karma dla gryzoni a bedzie ok. poza tym ruch w każdej postaci, nawet przy szczotkowaniu zębów :D a jak wejdzie w krew to zobaczysz efekt postanowienia. z klnięciem, będzie krucho, bo trzeba ci wiedzieć, że teraz, w dobie kryzysu, bezrobocia i upadku kultury wśród młodych, nie łatwo znaleźć kogoś do konwersacji :D no ale nadzieja umiera ostatnia...

Gość howhowhowhow
Jakiś ruch też mam zamiar zacząć uprawiać, to też dla mnie nowość :) kupię sobie jutro nikoret, czy coś takiego, może będzie łatwiej. Te wszystkie postanowienia zacznę spełniać od jutra, jeszcze mi trochę czasu zostało, więc korzystam :D Jeśli chodzi o przeklinanie, to myślę, że jakoś się nauczę, po prostu będę używać ładniejszych zamienników :)

Gość kaska2112
uuuu lala sporo tych zamierzen. Odchudzanie?Ok. Palenie? No ale czym sobie zastapisz papierosa, skoro nie jedzeniem?:) Przeklinanie? Przy odchudzaniu i nie paleniu same sie rzucaja na jezyk. Jak Ty chcesz tego wszystkiego dokonac? :P hehe