Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlekniona.

PROBLEM :(

Polecane posty

Gość zlekniona.

Witam.. Jestem bardzo zestresowana... mam cykl ok 29 - 30 dniowy.. ostatnia miesiączka 14.12 w ok 9dniu cyklu pieściłam się z chłopakiem.. nie doszło do stosunku jedynie dotykał obrzeży wejścia do pochwy swoim penisem. nastpenie dzien po dostałam swędzenia pochwy i upławów - drożdżaki.. miałam mocny ból podbrzusza i miednicy oraz czestomocz... przez ok. 5-6 dni brałam globulki dopochwowe przeciw grzybiczne.. ok 15- 16 (28, 29.12) dnia cyklu powinnam mieć owulacje.. wtedy ból się nasilił... ustąpił trochę.. lecz bolało mnie po prawej stronie blisko biodra.. nastepnie z 31.12 na 1.01 miałam pierwszy raz z chlopakiem.. wspolzylismy raz w zabezpieczeniu wszytsko zostalo w prezerwatywie nic nie dostalo sie w okolice mojej pochwy.. jednak martwie sie ze plyn preejakulacyjny mogl byc w poblizu mojej pochwy.. teraz sie bardzo stresuje bo bol z prawej strony sie nasilil... mialam sluz z odrobina krwi lepki białawy.... mam problem z wyproznianiem sie do tego.... czy moge byc w ciazy....? nie mam pojecia co sie dzieje... prosze o pilna pomoc... jestem bardzo zestresowana.

Gość kaska2112
Ten temat juz byl, kilka dni temu!